Vadim, luat la rost şi sabotat în propriul ziar! Tribunul desfiinţează Organizaţia de Tineret

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corneliu Vadim Tudor a dizolvat, joi, organizaţia de tineret a PRM, după ce pe site-ul Tricolorul a apărut un comunicat de "şantaj" al echipei tehnice la adresa Tribunului.

„Prezentăm scuze cititorilor ziarului PRM „Tricolorul" pentru faptul că, de cîteva zile, nu mai apare pe Internet. Mai mult decît atît, dar pînă acum ziarul era postat selectiv şi trunchiat, în funcţie de nişte umori personale", se arată în comunicatul de presă al PRM.

Vadim susţine că pentru situaţia creată, responsabilă este "o persoană pe nume Alina Alupoaie" din Organizaţia de Tineret a PRM, cu " vizibile probleme psihice", care, prin nişte "manevre dubioase", a "monopolizat" site-ul Tricolorul.

"(...) această nebună îşi permite neruşinarea ca, pe site-ul ziarului PRM, să dea un Comunicat de Presă (?!) în care îl şantajează pe preşedintele partidului, că dacă nu va da explicaţii, ea nu mai postează publicaţia pe Internet!", continuă Vadim.

"avînd în vedere rezultatele foarte proaste din ultimii ani, ca şi refuzul unor lideri de a participa la diferite evenimente politice şi sociale - la recomandarea personală a preşedintelui şi fondatorului formaţiunii, dl. Corneliu Vadim Tudor, Organizaţia de Tineret a PRM este dizolvată, urmînd ca ea să fie reînfiinţată pe baze noi şi condusă de cadre loiale, capabile să dea un randament corespunzător exigenţelor anului electoral 2012. Precizăm că dl. profesor Adrian Popescu, vicepreşedinte al PRM, se va ocupa de toate demersurile statutare pentru reînfiinţarea Organizaţiei de Tineret", încheie Vadim.

Pe site-ul Tricolorul nu este afişat în acest moment decât un "Comunicat de Presă în atenţia Domnului Preşedinte Corneliu Vadim Tudor", în care echipa tehnică a site-ului îi cere lui Vadim să explice un mesaj trimis un mesaj pe telefonul mobil şi precizează că va reveni cu editia on-line "de indata ce se va clarifica situatia".

"Asculta Iovici (viceprimar general al Capitalei, Victor Iovici, n.r.), n-am crezut ca poti sa fii atat de ticalos. Cum iti permiti sa iti bati joc de difuzarea pe internet a publicatiilor PRM, dirijand-o pe obeza obraznica Alina Alupoaie? Te avertizez ca ai depasit orice limita si ca nu voi tolera sa mai faci jocul ciumatilor PDL", este mesajul pe care l-ar fi trimis miercuri, Vadim, de pe telefonul soţiei fostului senator PDL Marius Marinescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite