Val de fake news marca PSD. Lia Olguţa Vasilescu: „Black Friday PNL. Reduceri  de 25% la salarii şi pensii“. Pagina ministrului de Finanţe a fost clonată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lia Olguţa Vasilescu, şefa de campanie a Vioricăi Dăncilă, a distribuit pe Facebook o postare în care acuză din nou PNL că taie pensii şi salarii, în ciuda faptul că liberalii au negat categoric că vor lua măsuri de austeritate. De asemenea, pagina de Facebook a ministrului Finanţelor, Forin Cîţu, a fost clonată pentru a se putea posta un mesaj care sugerează că PNL va pune impozite românilor care muncesc în străinătate.

„Mega ofertă! Black Friday. Comasare nelimitată la spitale. PNL. Reduceri de 25% la salarii şi pensii“, scrie în afişul postat de Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Imagine indisponibilă

De asemenea, organizaţia PSD Teleorman, din care provine Viorica Dăncilă, a promovat o ştire falsă, potrivit căreia urmează tăieri de salarii cu 25%. 

Imagine indisponibilă

De asemenea, pagina de Facebook a ministrului Finanţelor, Forin Cîţu, a fost clonată pentru a se putea posta un mesaj care sugerează că PNL va pune impozite românilor care muncesc în străinătate.

„Ţara este într-o situaţie dificilă. Ne chinuim să găsim soluţii pe plan intern, dar avem grave dificultăţi. Am alcătuit o comisie pentru a găsi modalităţi de a impozita atât salariile celor aflaţi în Diaspora cât şi serviciile de transfer gen Western Union şi MoneyGram. E timpul să strângem cureaua...Joi la ora 10.00 conferinţă de presă la MFP", se arată în falsa postare a ministrului Finanţelor.

Imagine indisponibilă

Te-ar putea interesa şi:

Mii de pensionari, manipulaţi în cel mai josnic mod: greşeala care i-a făcut pe craioveni să creadă că pensiile au fost tăiate

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite