Valeriu Nicolae: Sunt la 17 voturi de prag. Patru persoane din cei care m-au votat nu şi-au regăsit voturile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Dorin Constanda
FOTO Dorin Constanda

Candidatul independent la Camera Deputaţilor Valeriu Nicolae este la doar 17 voturi distanţă de a atinge pragul electoral de 5%, notează acesta pe Facebook. Valeriu Nicolae explică că a depus 28 de contestaţii, precizând că persoane pe care le cunoaşte personal nu şi-au regăsit voturile acolo unde au votat.

„Suntem la 17 voturi de prag. Din opt contestaţii am recuperat 29 de voturi. Asta a generat un val de verificări din partea celor care m-au votat. Patru dintre ei, oameni pe care îi cunosc personal, nu şi-au regăsit voturile acolo unde au votat. Aşa că am mai depus 28 de contestaţii”, precizează Valeriu Nicolae pe Facebook.

Acesta a mai afirmat că se priveşte precum un personaj din cărţile lui Radu Paraschivecu.

„Probabil cam aşa ar scrie domnia sa:

«Se fură la voturi un independent care e şi ţigan, Valeriu (Valerică) Ciolan. Deci se fură de la un ţigan ciolan de cei care se bat pe ciolan. Unii mai guralivi de la partidul care e cu fără hoţie în slogan îl acuză pe Valerică că de fapt el a furat de la ei voturi căci votanţii lor (care sunt în general cei mai deştepţi şi mai buni cum spune tot partidul), au fost acum proşti şi nu au ştiut cu cine să voteze. Şefii ăi mari ai partidului cel bun, o parte dintre ei, prieteni (declarativ) ai ţiganului se fac că plouă grav de tot şi sunt foarte preocupaţi de albumul cel nou al lui Celine Dione.», a mai adăugat candidatul.

Valeriu Nicolae a mai notat că o parte din membrii USR-PLUS „sunt oameni de toată isprava, explicând că nu regretă că i-a votat la alegerile parlamentare.

„O mare parte a oamenilor din USRPLUS sunt oameni de toată isprava şi pe mulţi dintre ei îi admir. USRPLUS e partidul pe care l-am votat şi pentru care am făcut campanie deschis deşi asta a supărat o parte a celor care intenţionau să mă voteze. Nu regret deloc asta. Diferenţa pe plus a voturilor de la senat faţă de cele de la camera deputaţilor mi se datorează si mie”, a conchis acesta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite