Vanghelie îi sfătuieşte pe tinerii din TSD: "Nu vă mai grăbiţi, că o să rămâneţi cu gugle şi cu goagăl"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, aflat la şcoala politică de la Jupiter, a abordat şi relaţia cu jurnaliştii, admiţând că a greşit atunci când l-a ameninţat pe un ziarist că îl închide într-un portbagaj. El şi-a amintit şi de greşelile care l-au consacrat: "goagle" şi "care este".

"Să vedeţi cum am greşit eu şi unde am greşit eu. Am greşit când i-am spus unui ziarist că vreau să îl bag în portbagaj. Să nu faceţi chestia asta că e cumplit. Chiar dacă o gândiţi, să nu o faceţi", le-a spus el tinerilor social-democraţi.

Vanghelie le-a mai spus tinerilor din partid să nu accepte să fie intervievaţi fără să se pregătească şi fără să ştie dinainte ce vor fi întrebaţi.

"Am greşit atunci când am crezut că unii ziarişti(...)Spuneau hai vino la noi, chiar dacă eşti obosit, îmi spuneau şi care sunt întrebările, dar nu mi-au spus totul până la final, e adevărat. Şi de aici am devenit gugle, goagăl, care este şi care nu este. În naivitatea mea, am zis că am o relaţie interumană. Să nu aveţi încredere, să vă duceţi pregătiţi, nu vă mai grăbiţi, că din punctul ăsta de vedere o să rămâneţi cu gugle şi cu goagăl", a explicat Vanghelie.

"Am ieşit nervos de la o şedinţă şi un ziarist mă întreabă ce fac. Ştiţi ce am zis despre domnul preşedinte Geoană, nu îl iubesc, eu iubesc femeile. Şi am încurcat-o. Înainte de congres a apărut într-un anumit fel. Vedeţi că sunt şi eu pe twitter, pe goagăl, exist peste tot. Vă vreau şi prieteni pe Facebook", le-a spus Vanghelie tinerilor din TSD.

În plus, Vanghelie le-a spus, ironic, tinerilor din PSD, că "are încredere" şi o "admiră" pe Elena Udrea.

"Îi rupe gâtul Nuţi, vă spun eu (premierului Emil Boc - n.r.). Eu am încredere în ea şi o admir. Şi, până la urma urmei, hai să încercăm şi cu ea. Dacă tot îl suportăm de atâta timp pe Boc, hai să facem şi cu ea. Avem două variante, ori ieşim în stradă, ori o punem pe doamna Nuţi. Poate o fi mai bine, că mai rău decât atât nu se mai poate", a spus vicepreşedintele PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite