Vasile Blaga: „Este destul de dificil de negociat cu UDMR”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga şi-a prezentat moţiunea la Sfântu Gheorghe FOTO Adevărul
Vasile Blaga şi-a prezentat moţiunea la Sfântu Gheorghe FOTO Adevărul

Liderul PDL, Vasile Blaga şi-a prezentat sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, moţiunea „România Dreaptă. PDL- Politică dincolo de lozinci”.

În cadrul întâlnirii, Blaga  a declarat că „este destul de dificil de negociat” cu UDMR, dar că în momentul în care Uniunea şi-a asumat programul de guvernare alături de PDL, lucrurile au mers foarte bine, dar această colaborare este una punctuală, în opoziţie, „dar nu mai mult decât atât”.

Conform Mediafax, Blaga a mai spus că în timpul guvernării PDL a avut o colaborare bună cu UDMR.

„În permanenţă am avut o colaborare bună în guvernare cu UDMR. Guvernul Ungureanu nu a căzut din cauza lor, au votat toţi pentru Guvern."

Liderul PDL a subliniat că „este destul de dificil” de negociat cu UDMR, dar în momentul în care au colaborat la guvernare, pe care şi-a asumat şi formaţiunea maghiară, „lucrurile au mers foarte bine".

„Cu UDMR este destul de dificil de negociat, dar în momentul în care ai un program de guvernare pe care şi-l asumă şi ei, lucrurile au mers foarte bine. În opoziţie punctual colaborăm, dar nu mai mult decât atât, şi deocamdată asta este şi dorinţa domniilor lor", a precizat Vasile Blaga.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite