Vasile Dâncu: Nu sunt întâmplătoare similarităţile intre interviul meu si declaraţia lui Liviu Dragnea. O să se consulte cu mine în viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sociologul Vasile Dâncu, fost membru al „Grupului de la Cluj“ din PSD, spune că noul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, se consultă cu el, arătând că nu este doar o coincidenţă faptul că poziţiile lui Dragnea coincid cu ale sale. Liviu Dragnea a declarat că vrea să atragă intelectuali de stânga în PSD şi să acorde o atenţie sporită tinerilor, sfat acordat de Dâncu.

„Similarităţile între interviul meu şi declaraţia Dlui Liviu Dragnea. Nu o să spun că sunt întâmplătoare. Evident că am vorbit, vorbim, o să se consulte cu mine şi în viitor. Interesul este unul singur pentru mine: stânga ramânească să rămână în picioare. Politica nu este făcută de îngeri, puneţi un personaj pe masa şi în 5 minute sar toţi cu cuţitele şi îl termină“, îi scrie Dâncu, pe Faceboook, Radu Popa, fost deputat PSD, care l-a criticat pentru „fraternizarea“ cu Liviu Dragnea.

Noul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, a prezentat o schiţă a planului său de reformare a partidului, multe dintre idei fiind expuse anterior şi de Vasile Dâncu. „Vom gândi un nou proiect pentru societate, vom moderniza ideea de stânga. Pentru asta vom aduce intelectuali de stânga. PSD va contribui la realizarea unui climat politic diferit. Un dialog între partide, între Preşedinţie, Guvern şi Parlament. Vom acorda o atenţie stimulării tinerilor pentru a se implica în viaţa de partid. Trebuie să pregătim o nouă generaţie de lideri tineri. Vom dezvolta dezbateri cu tineri şi pentru tineri“, a anunţat Dragnea.

Într-un interviu acordat pentru Revista 22, Vasile Dâncu a vorbit despre cum poate fi reformat PSD sub comanda lui Liviu Dragnea. „Un nou proiect pentru partid şi un proiect de societate, acestea sunt comandamentele cele mai importante pentru PSD. Liviu Dragnea va trebui să promoveze tineri, e nevoie de o nouă generaţie de lideri tineri. Din fosta organizaţie condusă de Ponta au ajuns deja lideri în echipa mare. Noua generaţie încă nu este nicăieri“, a spus Dâncu, fost membru al grupului de elitişti din PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite