Politică

articolul anterior articolul urmator

Vasile Dîncu: Nu cred că este un moment foarte bun neapărat acesta pentru o moţiune de cenzură

2
16 Apr 2021 13:54:33
Autor: News.ro
Vasile Dîncu/ Facebook
Vasile Dîncu/ Facebook

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, afirmă că nu este „un moment foarte bun neapărat acesta pentru o moţiune de cenzură” şi pentru a „specula această criză cu o moţiune de cenzură”. „Nu dorim să intrăm la guvernare să participăm la jocul de şantaj între aceste două partide. ”, susţine Dîncu.

„Nu cred că este un moment foarte bun neapărat acesta pentru o moţiune de cenzură. Mai au o şansă cei care sunt în acest moment la guvernare să găsească o soluţie rapidă. Dacă nu vor găsi o soluţie rapidă, atunci invităm ca o parte dintre ei, cei nemulţumiţi, să vină alături de noi, să facem o moţiune de cenzură, dar nu este în acest moment şi în actuala situaţie chiar momentul pentru a specula această criză cu o moţiune de cenzură. Aşteptăm însă să fie raţionali şi să rezolve rapid această criză. Dacă nu, o moţiune de cenzură se impune, însă nu vom face o moţiune de cenzură de spectacol, ci numai una care trece cu siguranţă şi care produce o altă soluţie politică mai bună”, a declarat Vasile Dîncu, la RFI.

El a adăugat că PSD nu vrea să intre la guvernare ca să participe la „jocul de şantaj” dintre PNL şi USR PLUS.

„Nu dorim să intrăm la guvernare să participăm la jocul de şantaj între aceste două partide. Dacă această criză nu se rezolvă, putem să mergem la Cotroceni, dacă suntem chemaţi, şi să propunem un premier şi un program de guvernare alternativ, pe care îl avem. Altfel, vom monitoriza şi cerem de urgenţă ca această coaliţie aflată la guvernare să rezolve aceste probleme politice în interiorul ei, pentru ca România să poată face faţă acestei crize”, a susţinut Dîncu.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a reafirmat, joi, că în această sesiune parlamentară social - democraţii vor depune moţiune de cenzură.

„Categoric, în această sesiune parlamentară vom depune moţiunea de cenzură”, a declarat Marcel Ciolacu. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Lucifer
16.04.2021, 14:07:17

Hai Dîncule, sparge odată PSD-ul că tu ştii şi poţi! Două PSD-uri mici sunt mai bune decât unul mare....

bovis
16.04.2021, 14:07:34

PSDu si-ar dovedi incompetenta asa cum se vede si la actuala coalitie de guvernare.

Modifică Setările