articolul anterior articolul urmator

Venin şi şobolani – o Românie a celorlalţi

14
13 Jun 2018 10:45:57
Clotilde Armand

14 Comentarii

__
13.06.2018, 10:54:27

Toate bune și frumoase, dar să-i spui șefului de gașcă, repetentul și infractorul Nicolae-Liviu Dragnea „Domnia Sa” e oleacă cam exagerat!

+5 (5 voturi)
of of
13.06.2018, 14:12:26

Am încercat să aplic metoda sugerată de dvs, aceea de a vorbi cu cei amețiți de A3 și RTV. Nu am avut succes. Dar dumneavoastră, dar partidele, nu puteți cere interzicerea posturilor TV care dezinformează, mint, induc în eroare, chiar trădează România? Cum a putut fi închis OTV, un post minor, și marii manipulatori continuă delirul lor propagandistic pro psd? Trebuie găsită o soluție împotriva acestora, o ieșire din mocirlă.

+3 (3 voturi)
Radu Mircea
13.06.2018, 16:38:48

# of of Nu Oftatule , sa nu cumva sa interzica cineva ceva , ( posturi de TV acum ) ca sunt gata sa ies in strada pentru libertatea Gidelui si a lui Badea de a-si scuipa flegmele pe postu' lui Voiculescu . Numai asa vom dovedi ca suntem aparatorii unui stat de drept . Oricine , dar absolut oricine are dreptul la libera opinie , chiar daca ea vine in contradictie cu ideile si credintele mele . OTV nu a fost un post minor , a fost un experiment ca sa se vada pina unde poate merge timpenia poporului roman . S-a vazut !!! Pina in pinzele albe !!! La asa popor prost si influentabil de patratelul imagistic , sa nu profite ???

+5 (5 voturi)
eu doar constat
13.06.2018, 15:53:55

Madamme Clotilde isi pune carbuni pe turta ei, fara sa aibe in vedere ca carbunii nu sunt doar ai ei. Isi sustine ideile, la care are tot dreptul, denaturand realitatea in sensul de a prezenta doar partile din realitate, care ii convin. Nu face altceva, decat face oricare politician, inclusiv Dragnea, pe care-l critica si Johannis, pe care-l aduleaza. Dragnea ar fi impartit romanii in doua tabere. Oare asa sa fie? Parca Johannis a venit, cu mult inainte de a aparea Dragnea in dezbaterea publica, vorbind despre "guvernul meu" si despre alegatorii mei. Tocmai acela care trebuia sa devina presedintele TUTUROR romanilor! La Dragnea, sau la Orban, sau chiar si la Tariceanu si Basescu, a se referi la alegatorii lor era un lucru absolut logic, fiind sefi de partide, fiecare sprijinindu-se pe o plaja de simpatizanti, dar presedintele tuturor romanilor sa declare in public de alegatorii sai, deja inseamna distantarea sa de ceilalti alegatori, care nu l-au votat, dar care acum sunt in majoritate. Am simpatizat-o intotdeauna pe Clotilde Armand si continui sa o simpatizez, desi este USR-ista, partid care si-a cam batut joc de ea dupa alegerile din 2016. Ea ramane loiala USR-ului, cu care ma indoiesc ca mai imparte aceleasi opinii. Da! Persoana Johannis nu poate fi numita altfel decat "personajul in geaca rosie" pentru ca in iarna inceputului de an 2017, a incalcat prin actiunea sa Constitutia, pe care a jurat sa o respecte, participand la un protest neautorizat, deci ilegal. Deja de atunci Johannis trebuia suspendat si supus referendumului de demitere, dar Dragnea si PSD-ul s-a temut de reactia statului paralel. Abia dupa ce Coldea a plecat din functia oficiala (dar sa nu credeti ca sta linistit in umbra si nu conduce in continuare binomul) si Kovessy a intrat in colimator, pentru ca, iresponsabila cum s-a dovedit in serviciu, la fel a considerat ca i se vor permite toate, repet abia acum Dragnea si PSD-ul a ridicat glasul. Acum s-a creat o situatie din care nu mai exista iesire. CCR a decis si decizia este obligatorie! Nu exista decat o singura cale legala. Respectarea deciziei CCR. Orice subterfugiu, motivat de lipsa de intelegere, sau de orice alt pretext nu este permis. Daca decizia CCR nu se respecta, presedintele incalca Constitutia. Deja o incalca, pentru ca se afla in ilegalitate, deja din momentul in care CCR a decis ca a incalcat prevederile Constitutiei. Ceea ce face Johannis este prelungirea acestei stari de ilegalitate din vina premeditata a sa. Pentru ca nu exista in Constitutie nicio prevedere, care ar conditiona respectarea unei decizii a CCR conditionata de capacitatea de intelegere a presedintelui.

-11 (13 voturi)
savin radescu
13.06.2018, 17:32:36

Divide et impera nu este un principiu nou de manipulare cinica a populatiei, descoperit de lichelele din PSD, nici de consilierii lor israelieni, care simpatizeaza cu metodele naziste de preluare a puterii si folosesc chiar simbolurile si terminologia hitlerista ( camasile albe/verzi/negre, sobolanii din opozitie et c). Dezbinarea poporului in " ai nostrii" si " ai lor" este o reteta leninista de segregare, pentru a face posibila " lupta de clasa" si a impiedica privirea inspre partidul stangaci si distructiv, care jefuieste criminal economia. In Romania sec XXI, fractura de clivaj din populatie este dubla, reala si esentiala, pe deoparte una indusa propagandistic, dar si una inhérenta de civilizatie si cultura chiar, o buna parte din populatie traind cu o mentalitate medievala, in cel mai bun caz de epoca fanariota si cu un nivel de superstitie neolitic, dincolo de naivitatea si credulitatea funciara a mioriticului. In acest context impactul retelizarii sociale globale, aduce fata in fata diferitele nivele de civlizatie contemporane, cu un efect socant mutual, dar si generatoar de disperare si dor de duca, de iesire din evul mediu, mai ales la generatia tinara Lipsa de educatie elementara a marii majoritati a populatiei face imposibila absorbtia decenta, reflectiva a socului pragului dintre civilizatii cu tot corolarul emotional dintre invidie si vandalism, care astfel este exhibat hidos. Asa se explica primitivismul si barbaria de reactie a celor confruntati cu minoritatea retelizata cosmopolit si asimilata conceptional. Retraim mijlocul de secol XIX, cand tinerii studiati la Paris si Viena se intorceau in fanariotismul boierilor islicari, parintii lor, dar care traiau cu secole in urma. Provincialismul retrograd este inca o fractura de clivaj, de data aceasta inherenta din societatea romaneasca de astazi. Numai traversarea acestor falii profunde, cea indusa si cele inherente, ori o catastrofa nationala majora, mai pot resuda corpul frant al populatiei din Romania actuala, reconstruind un popor. Intre timp falile se casca mai departe abisal, asa cum, cei care au avut ochi sa vada, au vazut pe 09 si pe 10 Iunie 2018 in aceeasi Piata, a Victoriei. Victoria cui? Impotriva cui?

+3 (3 voturi)