Politică

articolul anterior articolul urmator

Vicepremierul Dan Barna a făcut voluntariat la caravana vaccinării din Sibiu: I-am ajutat pe bunici să completeze formularele pentru vaccinare

3
12 Jun 2021 12:27:49
Autor: Maria Dinu
Dan Barna FOTO Dan Barna / Inquam Photos / George Călin
Dan Barna FOTO Dan Barna / Inquam Photos / George Călin

Vicepremierul Dan Barna a făcut voluntariat, sâmbătă, la caravana vaccinării din comuna Micăsasa, judeţul Sibiu. El i-a ajutat pe vârstnici să completeze formularele de vaccinare.

„Vaccinarea în comuna Micăsasa - dovada că se poate! Implicarea comunităţii în campania de vaccinare are rezultate în comuna Micăsasa din judeţul Sibiu. Bunici, părinţi şi tineri s-au vaccinat în cadrul caravanei de vaccinare. Primarul, preotul, comunitatea şi toate autorităţile responsabile de campania de vaccinare au făcut echipă şi au reuşit să contribuie la succesul campaniei de vaccinare împotriva COVID19. Astăzi, împreună cu Timotei Păcurar, primarul comunei Micăsasa, senatorul Claudiu Mureşan, viceprimarul Adrian Suciu şi consilierul judeţean USR PLUS Adrian Echert i-am ajutat pe bunici să completeze formularele pentru vaccinare. Le mulţumesc medicilor şi tuturor celor care s-au vaccinat”, a scris Dan Barna sâmbătă pe Facebook.

Vicepremierul a făcut voluntariat şi luna trecută, la un centru de vaccinare din Sectorul 2. El a spus atunci că sunt zone unde primarii nu s-au implicat, cum sunt şi exemple de bună practică.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Till Eulenspiegel
12.06.2021, 12:30:20

sper ca nu faceai ca pe laptop la tv

Florescu Constantin
12.06.2021, 12:31:52

Si ce contin "formularele"? Nu cumva exonerezi de raspundere producatorul vaccinului, statul roman in cazul in care mori de la injectie?

-3 (3 voturi)
Camelian Propinatiu
12.06.2021, 13:26:25

Nu voluntariatul e solutia. Educaţia adulţilor. TVR Cultural, TVR Didactic, arte TV preluat în limba franceză.

+4 (4 voturi)
Modifică Setările