Vicepreşedintele SUA, Kamala Harris, a ajuns la Palatul Cotroceni FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kamala Harris alături de preşedintele Klaus Iohannis la intonarea imnului FOTO Adevărul
Kamala Harris alături de preşedintele Klaus Iohannis la intonarea imnului FOTO Adevărul

Vicepreşedintele american Kamala Harris a sosit, vineri, la Cotroceni. Vicepreşedinta SUA a fost întâmpinată de preşedintele Klaus Iohannis, liderul Executivului, Nicolae Ciucă şi liderii Parlamentului.

Kamala Harris fost întâmpinată la aeroport de Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, care i-a oferit un buchet de flori, ambasadorul României la Washington, Andrei Muraru şi de consilierul prezidenţial la Departamentul Protocol, Delia Dinu, precum şi de oficiali ai Ambasadei SUA la Bucureşti.

GALERIE FOTO

La Palatul Cotroceni, s-au aflat şi şeful Executivului, Nicolae Ciucă şi liderii Parlamentului, şeful Senatului, Florin Cîţu şi şeful Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

Conform programului anunţat de Administraţia Prezidenţială, preşedintele Klaus Iohannis a primit-o, vineri, la ora 14.00, pe Kamala Harris, la Palatul Cotroceni.

Ceremonia primirii oficiale are loc pe Platoul de Ceremonii, apoi cei doi oficiali au programată o rundă de discuţii tête-à-tête, urmate de consultări oficiale. La discuţii ar urma să fie prezent şi premierul Nicolae Ciucă, conform programului oficial al acestuia.

La ora 15.30, preşedintele României şi vicepreşedintele SUA vor face declaraţii de presă comune.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, la Versailles, că va discuta cu vicepreşedintele american despre postura NATO pe Flancul Estic, soldaţii americani care au venit în România, Grupul de Luptă.

    

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite