Victimizarea ca unică strategie de guvernare. PSD-ul vrea, dar nu este lăsat

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

În ciuda „victoriei categorice“ din alegeri pe care o invocă ocazional („Pentru că putem“), adevărul este că PSD-ul s-a comportat, comunicaţional, ca un partid aflat în opoziţie. Partidul condus de Liviu Dragnea şi chiar şi acesta din urmă au îmbrăţişat victimizarea de la începutul guvernării, ascunzând nereuşitele şi acoperind incompetenţa.

PSD-ul, care, prin complicitatea partidului lui Tăriceanu, ALDE şi a UDMR-ului, are (teoretic) o majoritate liniştitoare în Parlament, este împiedicat în exercitarea funcţiei legislative de către „duşmanii poporului“. Nu este foarte clar prin ce mijloace, dar cert este că aceste persoane răuvoitoare deţin adevărata putere în stat şi au ca principal obiectiv sabotarea partidului social-democrat.

Unii mai cârcotaşi ar putea spune că nu este nevoie de nicio intervenţie externă, PSD-ul se sabotează bine-mersi şi singur. Evident, acest lucru nu este adevărat.

Deşi pare că impostura din partidul lui Liviu Dragnea este demascată prin fiecare acţiune care necesită competenţă, totul este doar un miraj creat de forţele oculte.

În realitate, ne spun PSD-ul şi Liviu Dragnea, alături de televiziunile de casă, totul iese anapoda din cauza băncilor, judecătorilor, procurorilor, serviciilor şi a tandemului Iohannis-Soros.

România, fără imixtiunea factorilor destabilizatori enumeraţi mai sus, s-ar afla pe culmile dezvoltării şi prosperităţii. Dacă programul guvernamental ar fi aplicat în maniera gândită de „grupul de la Scroviştea“, n-am mai putea ieşi din casă, deoarece întreaga ţară ar fi inundată de lapte şi miere.

În numele tuturor social-democraţilor din ţară, Dragnea s-a luat la trântă cu forţele malefice şi colonialiste ale occidentului, începând cu băncile hrăpăreţe care ne sugrumă economia, şi continuând cu multinaţionalele clandestine care ne bagă pe gât alimente şi băuturi otrăvite.

Ca răspuns, se pare că George Soros (acuzat mai mult sau mai puţin nuanţat de către Liviu Dragnea) a trimis 4 asasini pentru a-l lichida (informaţia a fost lansată exact după evenimentele din 10 august) pe singurul român care se gândeşte cu adevărat la ţara sa. Din fericire, hitmanii au dat dovadă de incompetenţă şi nu şi-au îndeplinit meschinul scop.

Bineînţeles, Dragnea nu a putut apela la SRI, SPP, DIICOT etc., deoarece şi acestea sunt infectate. De aceea şi Viorica Dăncilă a ratat întâlnirea de acum câteva luni cu Juncker, din cauza lui Pahonţu, care a vrut cu tot dinadinsul să o compromită. Nu înţeleg de ce a mai simţit nevoia să intervină şi el, dar asta probabil din cauza faptului că eu nu cunosc dedesubturile.

După ce a depăşit acest moment mai delicat, Dragnea s-a întors la bătălia sa de eliberare a românilor de sub jugul capitaliştilor occidentali.

Deşi plin de idei bune, nobile şi înălţătoare, partidul social-democrat este împiedicat mereu din a-şi face treaba pentru care a fost ales. A promis că măreşte salariile şi pensiile? Le-a mărit! Dar ce să vezi, BNR-ul, altă instituţie compromisă, s-a raliat obiectivelor străine şi a crescut ROBOR-ul şi inflaţia. Păi vedeţi oameni buni, PSD-ul a dat, dar cei răi au luat, doar-doar să nu iasă România din sărăcie.

PSD-ul a venit cu o ordonanţă de urgenţă împotriva lăcomiei băncilor şi companiilor din energie şi telecomunicaţii, dar din nou au fost sabotaţi. Presa cumpărată de multinaţionale a încercat să explice de ce această ordonanţă de urgenţă face mai mult rău decât bine cetăţeanului, mediul de afaceri s-a împotrivit şi el pentru că, nu-i aşa, scade profitul, iar agenţiile de rating au ameninţat că ne retrogradează în categoria „junk“. Din nou, toate tunurile pe PSD pentru că a vrut să lupte pentru şi nu împotriva românilor.

Principalul beneficiar al „statului paralel“, Klaus Iohannis, ţine morţiş să întârzie bugetul (care a fost întârziat luni bune de către coaliţia de guvernare, din motive obiective, evident) pentru a nu lăsa copiii să se bucure de alocaţiile mărite.

Preţurile cresc, moneda se devalorizează, investiţiile străine fug de România pentru că Iohannis îşi bagă coada, nicidecum pentru că modificările operate de PSD sunt fantezii care nu au absolut nicio legătură cu legile economiei.

Absorbţia de fonduri europene este şi ea aproape inexistentă pentru că mereu se găseşte un consilier local din partea opoziţiei care să se împotrivească, deşi primarii PSD doar pentru asta lucrează.

Despre justiţie deja ştiţi. Oamenii CIA-ului şi cei vânduţi forţelor externe populează instanţele şi procuraturile. Membrii PSD se luptă de zor cu această caracatiţă care a acaparat aproape întreaga justiţie şi care vrea cu orice preţ să-i azvârle în închisoare. De asta au şi modificat legile şi codurile penale. Nu pentru că au vrut să dea liber la furat, ci pentru a nu mai fi abuzaţi de mercenari în robe.

De asemenea, principalul beneficiar al „statului paralel“, Klaus Iohannis, ţine morţiş să întârzie bugetul (care a fost întârziat luni bune de către coaliţia de guvernare, din motive obiective, evident) pentru a nu lăsa copiii să se bucure de alocaţiile mărite. Unde mai punem că preşedinele s-a împotrivit şi programului de vitaminizare a copiilor pentru că banii erau luaţi de la SRI-ul devotat acestuia. Cred că de-aia nici nu are copii, probabil îi urăşte.

Ţin să precizez că dacă s-a gândit cineva că bugetul a fost întârziat luni bune de către PSD+ALDE pentru că îi cam strânge cureaua şi au vrut să consume cât mai mult din acest an (când trebuiau să intre în vigoare alte creşteri de cheltuieli publice) pe configuraţia bugetului de anul trecut, se află într-o gravă eroare.

Partidul social-democrat este de bună credinţă. Toţi oamenii din acest partid, cel mai mare din România şi aflat la guvernare, trag din greu pentru îmbunătăţirea nivelului de trai al românului. Din păcate pentru aceştia, opoziţia (aia slabă, anemică şi fragmentată) pune constant beţe în roate, Iohannis le zădărniceşte toate iniţiativele legislative prin contestaţii la Curte şi retrimiteri în parlament, iar SRI face echipă cu judecători şi procurori pentru a-i aresta.

Recent, Liviu Dragnea ne-a reamintit că deşi PSD-ul este la guvernare de 2 ani, nu se află şi la putere. N-a mai dat detalii, dar a mai subliniat încă o dată că tot ce a mers şi va mai merge rău, nu este vina lor, deşi ei sunt, teoretic, răspunzători, pentru că alţii, prin mecanisme obscure şi subterane, iau deciziile.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite