Victor Ponta: Anastase, Botiş, Oltean, Oprea şi Nicolicea au votat pensionarea femeilor la 65 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a prezentat luni o listă cu voturi electronice şi a numit câţiva dintre parlamentarii puterii care au votat pentru varianta Legii Pensiilor în varianta Guvernului, variantă cu care Traian Băsescu nu a fost de acord.

"Pentru propunerea Guvernului referitor la vârsta de pensionare a femeilor de 65 de ani şi vârsta de pensionare a bărbaţilor de 65 de ani, au votat cu DA preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, ministrul Muncii, Ioan Nelu Botiş, vicepreşedintele PDL şi vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Ioan Oltean, ministrul Apărării, Gabriel Oprea şi Eugen Nicolicea (fost parlamentar PSD care a plecat la nou-înfiinţatul partid UNPR, nr.r)", a spus Ponta.

Referitor la refuzul PSD de a participa la consultările de la Cotroceni pe Legea Pensiilor şi Legea Educaţiei, Ponta a declarat: "PSD nu refuza niciodata o consultare pe teme asa de importante ca pensiile si educatia, dar noi nu dorim sa legitimam un partid care nu s-a infiintat prin alegeri (se refera la UNPR, n.r) si i-am cerut presedintelui, daca vrea sa asculte si parearea PSD, sa reprogrameze intalnirea cu noi. Nu am primit nimic inapoi, asa ca am inteles ca discutiile initiate de Traian Basescu a fost doar ceva de fatada, si-a chemat doar oamenii care il sustin".

Mai departe, a spus Ponta, "azi ne vom intalni cu reprezentantii grupului PNL si speram sa finalizam textul motiunii de cenzura. Dupa care, din punct de vedere politic, trecem la strangerea semnaturilor necesare, urmand ca dupa urmatoarea intalnire cu PNL sa putem sa depunem motiunea de cenzură cu dorinta cea mai clara ca aceasta sa treaca si Romania sa aiba alt guvern care sa reuseasca sa scoata tara din criza".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite