Victor Ponta anunţă alegeri parţiale la începutul verii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Guvernul va organiza alegeri parţiale
Guvernul va organiza alegeri parţiale

Premierul Victor Ponta a declarat, astăzi, că alegerile parţiale pentru locurile de parlamentar vacantate ar putea avea loc „până la începutul verii“. Premierul a precizat că aşteaptă decizia instanţei în cazul unor parlamentari incompatibili pentru a vedea numărul colegiilor în care se va desfăşura scrutinul.

„Iată că se vacantează şi alte locuri, locul domnului Ruşanu de deputat (n.r.-desemnat la ASF ), mai sunt câteva, aşteptăm nişte decizii definitive apropo de parlamentari care au fost consideraţi de ANI incompatibili sau în conflict de interese şi o să facem într-o singură zi alegeri parţiale pentru toate colegiile care se eliberează în acest început de an“, a afirmat Ponta.

Întrebat când ar putea avea loc acest scrutin în colegiile vacantate, Ponta a răspuns: „Până la începutul verii“. „Aştept finalizarea tuturor procedurilor pentru eventualele locuri de parlamentari care se pot. Probabil până la începutul verii“, a adăugat premierul.

Totuşi, Ponta a reiterat că nu ar mai fi trebuit organizat aceste alegeri parţiale având în vedere că sunt prea mulţi parlamentari.

„Opinia mea şi opţiunea mea personală nu v-o ascund şi nu mi-am schimbat-o, e aceea de a nu mai face alegeri că şi aşa avem prea mulţi parlamentari, mai se reduceau. Dar exact cine mă critica că sunt prea mulţi parlamentari, după aia m-a criticat că nu vreau să fac alegeri. Aşa că «vox populi, vox dei»“, a mai spus Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite