Victor Ponta: Conflictul Grindeanu - Firea, un subiect toxic pornit din ambiţii şi frustrări personale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier şi lider al PSD Victor Ponta a afirmat, duminică, pe Facebook, că tema conflictului dintre echipa premierului Sorin Grindeanu şi cea a preşedintelui PSD Liviu Dragnea este una „toxică, artificială, pornită exclusiv din ambiţii şi frustrări personale, irelevantă pentru viaţa românilor“, precizând că nu credea că în România se mai poate repeta situaţia în care conducerea unui partid îşi sabotează propriul Guvern.

„România este clar o ţară cu tendinţe sinucigaşe! Cel puţin aşa înţeleg când văd ce subiect a fost pe primul loc ca şi mediatizare săptămâna aceasta!!! Legea Salarizarii este chiar o temă fundamentală - atât pentru bugetari cât şi pentru mediul privat. Întâlnirea Trump - Iohannis chiar a fost una istorică (cu efecte sistemice care se vor întinde dincolo de mandatul prezidenţial al celor doi şi care vor influenţa generaţiile următoare din ţara noastră)”, a scris Victor Ponta într-un mesaj pe Facebook.

Fostul premier crede că tema conflictului între „Echipa premierului Grindeanu şi Echipa Dragnea - Firea“ este toxică şi afectează grav implementarea unor proiecte fundamentale.

„Şi totuşi dacă vă uitaţi, principala temă politică în media (şi deci în opinia publică activă) a fost conflictul între Echipa Premierului Grindeanu şi Echipa Dragnea - Firea !!! Un subiect total toxic, artificial, pornit exclusiv din ambiţii şi frustrări personale, irelevant pentru viaţa românilor şi care afectează grav implementarea unor proiecte fundamentale!”, consideră Ponta.

Fostul premier a menţionat că nu credea ca după PNŢCD în 1999 să mai existe în România situaţia în care conducerea unui partid îşi sabotează propriul Guvern, punctând că „ceva oarecum asemanător s-a încercat în toamna anului 2015“. „Ca să nu mai vorbesc de faptul că după PNŢCD în 1999 nu credeam să mai trăim în România situaţia în care conducerea unui Partid îşi sabotează propriul Guvern (chiar dacă ceva oarecum asemanător s-a încercat în Toamna anului 2015)! Sper totuşi ca raţiunea şi bunul simţ atât al membrilor PSD cât şi al românilor în general să impună scoaterea acestui subiect toxic de pe agendă!!! Altfel vom plăti toţi un preţ mare şi nemeritat!“, a conchis Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite