Victor Ponta a devenit avocatul penalilor: „Piedone, Negoiţă şi Olguţa merită să ia 99% din voturi“. Ponta spune că Iohannis nu a fost ales de români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Victor Ponta ia apărarea tuturor primarilor cercetaţi de DNA în ultimul timp: Robert Negoiţă, Cristian Piedone şi Olguţa Vasilescu, care merită să fie aleşi cu 99% din voturi, potrivit lui Ponta. În contextul alegerilor locale, fostul premier spune că preşedintele României nu mai poate fi ales şi de români.

„Ca să fie foarte clar ce am spus şi ieri despre Piedone - nu locuiesc în Sectorul 3 şi nu pot astfel să-l votez pe Robert Negoiţă, dar dacă se voteaza pentru Primar pe 5 iunie acesta ar trebui să fie ales cu 99%! Ca şi Olguţa Vasilescu la Craiova, ca şi alţii! La fel sunt convins că dacă se votează pentru Primar la Bucureşti (şi nu pentru varianta românească a lui Rasputin) Marian Munteanu ar trebui în mod firesc să aibă cel mult 1%!“, a scris Ponta, pe pagina sa de Facebook.

În plus, Ponta a spus că primarul ar trebui ales de către români, nu cum a fost ales preşedintele. „Am înţeles că funcţia de Preşedinte al ţării nu mai poate fi decisă în România şi de către români, deoarece cel care o ocupă trebuie să voteze şi să susţină decizii internaţionale mult prea mari şi importante pentru o ţara mică (şi oricum lovită constant din interior de o mulţime de "cozi de topor")! Noi doar trebuie să mergem cuminţi cu restul "Grupului" (şi să plătim cheltuielile extravagante când avem ghinion să ni se impună un preşedinte cu apucături de Grof din secolul XVII)“, a mai spus Ponta.

Victor Ponta a pierdut în faţa lui Klaus Iohannis cursa electorală pentru Preşedinţia României la diferenţă de un milion de voturi.

„Dar dincolo de Preşedinte chiar ar trebui să putem să ne alegem democratic Guvernul Central şi guvernările locale, inclusiv primarii - pentru că deciziile lor de zi cu zi ne afectează nouă viaţa de zi cu zi! Sper deci să fim lăsaţi pe 5 Iunie să votăm primari, care ştiu să administreze oraşe sau comune. Să nu fim obligaţi iar să votam tot felul de salvatori mesianici care după vot se duc să ne salveze în Florida sau la Maglavit!“, a conchis Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite