Victor Ponta: „Familia Cioabă va fi ajutată în măsura prevăzută de lege pentru orice cetăţean român”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-ministrul Victor Ponta a afirmat, duminică seară, că familia Cioabă va fi ajutată în măsura prevăzută de lege pentru fiecare cetăţean român, ţinându-se cont, bineînţeles, de resursele limitate ale guvernului de la Bucureşti.

Liderul de la Palatul Victoria a început discursul său asupra situaţiei defunctului Florin Ciobă prin amintirea vizitei lui Brădişteanu în Antalya. Astfel, preşedintele PSD a precizat că a fost deranjat de faptul că un om la care Traian Băsescu a apelat în acest caz, este implicat într-un proces pornit de cei din angrenajul preşedintelui României.

Nu m-a deranjat personal că Băsescu l-a sunat pe Brădişteanu. Oamenii lui Băsescu au considerat normal să-i facă un dosar penal pentru că l-a îngrijit pe Adrian Năstase. Brădişteanu a reacţionat ca orice medic care a depus un jurământ”, a declarat Victor Ponta.

Prim-ministrul a continuat prin susţinerea faptului că guvernul de la Bucureşti va încerca să rezolve problema facturii la operaţia din Turcia a lui Florin Ciobă.

“M-a informat MAE despre probleme din Turcia pentru plata facturii la operaţia domnului Cioabă. Încercăm să ajutăm orice cetăţean. Este o sumă foarte mare. În acest moment pot să vă spun că fac orice îmi stă în putinţă pentru orice cetăţean”, a afirmat liderul de la Victoria.

Victor Ponta a ţinut să specifice, după criticarea lui Traian Băsescu, că viaţa fiecărei persoane este importante, dincolo de animozităţile politice.

„Domnul preşedinte l-a sunat pe ministrul de Interne să trimită un avion SMURD. Eu am spus că acest avion trebuie folosit doar în cazuri excepţionale. Fiecare viaţă e importantă, dar când eşti în postura de a avea resurse limitate, le drămuieşti cum poţi. Nu contează că te sună preşedintele. Există oameni, cum este cazul lui Brădişteanu, care îşi fac datoria, chiar dacă ştiu că în septembrie se duc la tribunal”, a adăugat prim-ministrul român.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite