Politică

articolul anterior articolul urmator

Victor Ponta, după întâlnirea Vioricăi Dăncilă cu un primar din SUA: Îmi vine să intru în pământ de ruşine! Nişte bufoni

29
23 Sep 2019 21:07:45
Autor: News.ro
Victor Ponta
Victor Ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta, scrie, luni, pe Facebook, că-i este ruşine de modul în care este prezentată România în lume, având în vedere că premierul Viorica Dăncilă şi jumătate din Guvern au fost primiţi de primarul din Jersey City, oraş de dimensiunea Ploieştiului sau a municipiului Baia Mare.

Ponta scrie că reprezentanţii Guvernului au discutat despre înfiinţarea unei linii aeriene între Bucureşti şi Jersey City, deşi noi nu avem destule avioane să ajungem în Italia. ”Dacă vedeaţi un prim-ministru dintr-o dintr-o altă ţară, de pe alt continent, însoţit de jumătate din Guvern, în vizită la un primar dintr-o localitate micuţă de la noi şi discutând cu acel primar despre o linie aeriană - ce aţi fi crezut despre acea ţară? Ori că este o ţară bananieră? Ori că este condusă de nişte bufoni!”, a scris Ponta pe Facebook.

”România NU are Ministru de Interne/ România NU are Ministru al Educaţiei/ România NU are Ministru al Energiei/ România NU are Ministru al Mediului! Aţi auzit vreodată de oraşul Jersey City (un oraş american cum sunt alte câteva mii în SUA, similar ca dimensiune şi populaţie cu Ploieşti sau Baia Mare)? Pe primarul din Jersey City (un fel de Dan Tudorache american) îl puteţi vedea în poza de mai jos, aşezat la masă - şi pe cealaltă parte a mesei stau prim Ministrul Romaniei, alaturi de Ministrul Comunicatiilor si Ministrul Apararii - pe coltul mesei ( pe post de consilier) sta Ministrul de Finante!! Ei discută despre o linie aeriană între Bucureşti şi acel orăşel american (noi care nu avem destule avioane să mergem până în Italia). În mod normal, pare o scenă dintr-o comedie absurdă de la Hollywood”, a scris, luni seară, pe Facebook, Victor Ponta.

Acesta afirmă că-i este ruşine de modul în care este prezentată România.

”Îmi vine să intru în pământ de ruşine când văd cum este prezentată România! Dacă vedeaţi un prim-ministru dintr-o dintr-o altă ţară, de pe alt continent (însoţit de jumătate din Guvern) în vizită la un primar dintr-o localitate micuţă de la noi şi discutând cu acel primar despre o linie aeriană - ce aţi fi crezut despre acea ţară? Ori că este o ţară bananieră? Ori că este condusă de nişte bufoni! Trebuie să scăpăm România de această marionetă care îşi spune prim-ministru şi de echipa ei caraghioasă - cât mai repede! Că să nu mai râdă de România niciun primar de orăşel american!”, a mai scris Ponta.

Viorica Dăncilă, însoţită de mai mulţi miniştri, face o vizită în Statele Unite ale Americii.
Porivit programului, luni, Dăncilă s-a întâlnit cu cu Steven Fulop, primarul oraşului Jersey, dar şi cu Ezra Friedlander, preşedintele Comisiei de Comemorare a Acordului de Pace de la Camp David între Egipt şi Israel şi cu conducerea Băncii Mondiale.

Marţi, Viorica Dăncilă areprogramată o întrevedere cu Angel Gurria, secretarul general al Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE) şi cu James Richard Perry, secretarul pentru energie al Statelor Unite ale Americii.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

29 Comentarii

MV R.
23.09.2019, 22:14:08

Eh,asta e abia prima poză a coanei Veorica,în America!

+3 (3 voturi)
Ion Jula Tarnita
23.09.2019, 22:28:52

Bufoni ai ciumei rosii comuniste, uniti-va linga seculici puscariasul Dragnea si Voiculescu..:))))))))

+8 (12 voturi)
Markus Roman
23.09.2019, 22:51:45

Vai de capul lui Puie Monta! Pai cine-i mai bufon decat tine din toata politica romaneasca mai maimutzoiule?

-3 (13 voturi)
Banan Crudu
23.09.2019, 22:59:17

Ai apărut trolică ?! Era și cazul, nu?

+3 (7 voturi)
Banan Crudu
23.09.2019, 22:58:28

Dacă mai stă pe-acolo câteva zile, Tuta și restul menajeriei se vor întâlni până la urmă și cu o capetenie indiană, în rezervația din SouthCreekDick, un ins pe care-l cheamă, în traducere, PanaDespicată De La KR Luată, cu care vor discuta despre înființarea unei linii de teleferic peste Atlantic. O discuție ca între lideri, from men to men. Orlando va oferi câteva tricouri rămase de la mitingul lui Draknea, din alea albe,impreuna cu o canistră de gaz lacrimogen goală și va primi în schimb niște păr și kokoloașe de bizon care să-l ajute cu ridicarea catargului. Pentru Docila ajung niște biluțe colorate, iar ministrul apărărilor, vânătorul culegător Leș, va primi un tomahawk autentic, made in Taiwan. Oricum, el nu face diferența că n-a făcut nici armata. Vor fuma o pipa păcii vor zice HOW-HOW și la întoarcere toți țuțerii psd vor da în extaz de tip climax pentru că am înregistrat încă un succes formidabil al inegalabilei Tuta VeoDăncila care a pus România pe harta Munților Apalași. Când s-a dus la America și s-a întâlnit cu Trump, Iohannis a fost criticat că vezi doamne, a făcut un drum de pomană, și ceva de genul că a mers ca să aibă de unde veni. Să vedem acuma ce vor zice lingăii după ce vin nătântolii ăștia înapoi.

+7 (13 voturi)

Vezi toate comentariile (29)