Victor Ponta: Cine l-a lăudat astăzi pe Dragnea că se luptă cu mine, deşi nu s-a luptat cu mine, mâine o să-l înjure

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea (stânga), noul preşedinte (interimar) al PSD, alături de Victor Ponta, fost lider al social-democraţilor. FOTO Adevarul
Liviu Dragnea (stânga), noul preşedinte (interimar) al PSD, alături de Victor Ponta, fost lider al social-democraţilor. FOTO Adevarul

Prim-ministrul României, Victor Ponta, a atras atenţia, miercuri seară, în cursul unei intervenţii telefonice la postul B1 Tv, faptul că Liviu Dragnea, noul preşedinte interimar al social-democraţilor, se va confrunta cu oameni care, deşi până de curând l-au susţinut pentru preluarea poziţiei de la conducerea PSD, în viitor îl vor „înjura”.

Ponta susţine că şedinţa de miercuri a CExN s-a decis ca până la sfârşitul anului să organizat un Congres. „În urma demisiei mele s-a decis ca preşedintele interimar să fie Liviu Dragnea. A fost un vot foarte clar, Liviu e preşedinte interimar până la Congres".

„Cine l-a lăudat astăzi că se luptă cu mine, deşi nu s-a luptat deloc cu mine,  mâine o să-l înjure. Depinde ce primesc pe unitate, dar îl vor înjura”, a mai spus Ponta. 

 De asmenea, Ponta a avertizat că Dragnea va fi făcut „praf” de cei care l-au susţinut public în demersul de preluare a conducerii PSD, „dar Liviu e mare, a văzut politică şi ştie la ce să se aştepte, iar noi îl vom ajuta să reziste"

Întrebat de unul dintre invitaţi daca va candida la scrutinul intern, prim-ministrul a răspuns că va încerca să preia din nou conducerea partidului.

Însă, premierul nu consideră că votul de astăzi, în condiţiile în care o susţinea pe Rovana Plumb, o înfrângere. 

„Din punctul meu de vedere nu e o înfrângere. Dacă asta dă satisfacţie propagandei e bine, eu mă bucur. Important e că Liviu Dragnea a obţinut un vot foarte clar şi cei care nu l-au votat, îl vor sprijini", a mai spus fostul preşedintel al PSD. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite