Victor Ponta refuză oferta Gabrielei Firea pentru revenirea în PSD. „Nu ne facem fraţi cu hoţi şi incompetenţi pentru un pic de «ciolan»“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta. FOTO Eduard Enea
Victor Ponta. FOTO Eduard Enea

Liderul Pro România, Victor Ponta, a refuzat oferta Gabrielei Firea de a se întoarce în PSD. Fostul premier a punctat faptul că nu vine pentru „un pic de ciolan“.

„Ah - nici nu vă închipiuiti ce bine ne simţim când spunem NU!!! Noi suntem Pro România şi suntem foarte mulţumiţi cu asta! Chiar suntem ALTFEL şi ramânem aşa! Noi de la Pro Romania suntem oameni liberi - chiar NU suntem de vânzare ca alţii! Chiar nu ne batem joc de cei care ne-au votat! Chiar nu spunem ceva duminică la vot şi facem marţi invers! Chiar nu ne facem iar «fraţi» cu hoţi si incompetenţi că să primim şi noi un pic de «ciolan»!“, a scris Victor Ponta pe Facebook. 

Fostul premier îi critică pe cei din PSD care au găsit un singur vinovat pentru rezultatul de duminică, adică Liviu Dragnea, fără a se gândi că de fapt întreg partidul a contribuit la rezultatul catastrofal. 

   Te-ar putea interesa şi:

Gabriela Firea îl vrea pe Ponta înapoi în PSD: „Să se stabilească o alianţă între PSD şi Pro România“

Primul atac din interior la noua conducere a PSD: Slugilor, vreţi să-l puneţi pe Ponta preşedinte la Camera Deputaţilor

Ponta: „Am fost căutat de mai mulţi pesedişti care mi-au cerut să mă întorc“. Negociază cu PSD funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor?

  

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite