Victor Ponta: Pe un singur coleg din PSD l-am văzut cu ochii mei când se ruga de Kovesi şi Coldea să îl ajute cu dosarul penal - Dragnea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Ponta susţine că pe un singur coleg din PSD, adică pe Liviu Dragnea, l-a văzut cu ochii săi şi l-a auzit cu urechile sale când se ruga de Laura Codruţa Kovesi şi de Florian Coldea să îl ajute cu dosarul penal şi „în timp ce se lupta pentru el însuşi nu pomenea absolut nimic despre abuzurile contra altor colegi“. Ponta mai spune că nu vrea să se bage din nou în “Mocirlă” cu Dragnea.

„Pentru că nu are nici curaj, nici argumente să îmi răspundă, Liviu Dragnea îşi trimite bufonii peremişti şi slugile plătite de el din presă să să plimbe din televiziune în televiziune şi să încerce să mă tragă înapoi în mocirlă vehiculând minciunile oribile că eu le făceam dosare penale colegilor din PSD!!! Adevărul este uşor de aflat pentru oricine nu este plătit de Dragnea să fie prost - socrul meu a fost cercetat pe nedrept din 2014, cumnatul meu arestat, mama şi sora mea percheziţionate, soţia anchetată, eu mi-am pierdut funcţia de preşedinte al PSD şi Premier şi merg lunar la ICCJ, fiind hăituit de Uncheşelu şi Portocală!!! Aşa că nu trebuie să explic nimănui că nu am făcut niciodată cuiva dosare - trebuie doar să le explic celor din familia mea de ce au avut de suferit pe nedrept - la fel ca mulţi alţi oameni din PSD sau din viaţa publică", afirmă Ponta,  într-o postare pe Facebook..

Fostul premier mai suţine că şi-a apărat colegii din PSD şi când aveau şi când nu aveau dreptate, că a cerut şi a depus mărturie în favoarea lui Liviu Dragnea în dosarul referendumului şi a plătit un preţ scump în 2014, când Iohannis a venit cu lista liderilor PSD penali, de care el nu am vrut să se dezică.

image

Victor Ponta şi Liviu Dragnea mergând prin noroi. FOTO Facebook Victor Ponta

„Poate asta a fost greşeala mea?!? Pe un singur coleg din PSD l-am văzut cu ochii mei şi l-am auzit cu urechile mele când se ruga de Kovesi şi Coldea să îl ajute cu dosarul penal-Liviu Dragnea!!! Şi în timp ce se lupta pentru el însuşi sigur nu pomenea absolut nimic despre abuzurile contra altor colegi-niciodată! Că aşa e Liviu-doar el contează! Nu vreau să vorbesc despre aceste lucruri pentru că îmi pare rău de toţi cei care ne-au votat şi au alte aşteptări de la noi şi nu vreau să mă bag înapoi în “Mocirlă” cu Dragnea! Dar Liviu - dacă insişti, hai să avem o confruntare la Dana Grecu la Antena 3 că să le dau detalii, nu vrei?", încheie Ponta mesajul postat pe Facebook şi ilustrat cu o fotografie cu el şi cu Dragnea mergând prin noroi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite