Victor Ponta, ultima apariţie înainte de Congresul PSD: „Cred în USL. Să câştigăm prezidenţialele cu Crin Antonescu şi să avem o guvernare bună“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta va oferi ultimele detalii despre alegerile din PSD
Victor Ponta va oferi ultimele detalii despre alegerile din PSD

Premierul Victor Ponta a vorbit, joi seară, în emisiunea „Sinteza zilei“ de la Antena 3, despre Congresul PSD, care va avea loc mâine şi poimâine, şi despre situaţia din USL.

Premierul Victor Ponta a declarat, astăzi, că va ignora "până la un anumit moment" criticile lansate periodic la adresa Guvernului de liberalii Frunzăverde, Roşca Stănescu şi Orban, dar a avertizat că aceste "vedete de Dâmboviţa care nu pot să-şi ţină gura" încep să reprezinte un risc pentru funcţionarea USL.

"Există câţiva oameni de la PNL care nu au niciun fel de cădere sau mandat din partea PNL, dar care se trezesc vorbind. Este un termen generic, că unii se trezesc şi seara să vorbească. Până la un anumit moment, o să-i ignor, de la un moment încolo sigur că o să le cer partenerilor mei de coaliţie să stabilim: eu nu am alianţă nici cu Frunzăverde, nici cu Roşca Stănescu, nici cu Orban, eu am alianţă cu PNL şi cu PC şi dacă Guvernul ăsta e bun, atunci e bun, dacă Guvernul nu e bun, îi punem pe Frunzăverde şi pe Roşca să conducă ţara", a spus Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite