Politică

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Codrin Ştefănescu, dat afară din platoul emisiunii „Actualitatea românească”, de la B1 TV

100
23 Dec 2014 05:03:20
Autor: Radu Eremia
Codrin Ştefănescu (stânga), secretar general-adjunct al PSD
Codrin Ştefănescu (stânga), secretar general-adjunct al PSD

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a fost invitat, luni seară, să părăsească platoul emisiunii „Actualitatea românească” de la B1 TV, moderată de Sorina Matei, după reprezentantul social-democraţilor în repetate rânduri i-a întrerupt pe ceilalţi invitaţi, a criticat modul de desfăşurare a emisiunii şi subiectele discutate.

În timpul unei discuţii în care se vorbea despre cui a aparţinut decizia ca armata să tragă în români în acele zile, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu a avut un ton şi argumente care la un moment dat au enervat-o pe jurnalista Andreea Pora, care a afirmat că se gândeşte să părăsească emisiunea, date fiind condiţiile.

„Eu vreau să spun foarte clar, dacă nu se încetează cu răgetele, eu am şi altceva de făcut”, a spus jurnalista invitată în emisiunea de la B1 TV.

Moderatoarea Sorina Matei a intervenit şi l-a avertizat pe Ştefănescu că, dacă nu încetează, va fi nevoit să părăsească studioul. Reprezentantul social-democraţilor şi-a menţinut tonul, a întrerupt constant interlocutorii săi şi le-a criticat părerile.

Totodată, Ştefănescu a fost nemulţumit de cursul conversaţiei în momentul în care Andreea Pora a adus în discuţie şi alegerile din 16 noiembrie.

Anterior, social-democratul a afirmat despre Andreea Pora că este „acră în permanenţă”.

Moderatoarea l-a rugat pe Codrin Ştefănescu să iasă din platou după ce Andreea Pora a părut pregătită să părăsească emisiunea. Chiar înainte de pauza publicitară, Ştefănescu s-a conformat ultimele sale cuvinte înainte de plecarea din studio fiind:„Stimaţi români, asta e emisiunea de la B1”.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

100 Comentarii

Iris IRIS
23.12.2014, 08:00:18

pcr=psd = criminalii poporului Romaniei ! Membrii PSD si ai "Frontului National (= Frontul Plugarilor)" trebuiesc anchetati pentru crimele impotriva populatiei Romaniei din perioada 1947-2014.

+23 (41 voturi)
Tapu Ioan
23.12.2014, 08:08:38

Codrin Stefanescu a venit la B1tv cu scopul de a fi dat afara si s-a comportat ca atare !

+22 (28 voturi)
Mircea -
23.12.2014, 08:49:37

asta e stilul lui n-ai ce face. la "cireasa de pe tort " le-a servit invitatilor supa la plic expirata. e un personaj toxic care ar trebui sa dispara din politica romaneasca.

+24 (28 voturi)
Roman liber
23.12.2014, 08:51:39

Cine crede in reformarea PSD-ului este naiv ca sa nu spun altfel ! Astia au crezut si inca mai cred ca ei sunt proprietarii Romaniei si ai romanilor si vor conduce pe viata ! Trebuiesc decimati pana la unul !

+27 (29 voturi)
Tantarean Nicolae
23.12.2014, 09:14:40

Tragedie nationala daca "Pupincurista Pora " ar fi parasit emisiunea. Probabil "eminenta" moderatoare s-a gandit ca vor iesii romanii in strada si a incercat sa evite o confruntare. Nu vedeti ca ati ajuns o televiziune de "2 lei " ?. Macar acum in ceasul al 12-lea treziti-va si reveniti la ceea ce ar trebuii sa reprezinte o Televiziune. In zadar continuati sa promovati ura si dispretul, invrajbind romanii, cand drumul istoriei se doreste cu totul altceva. Sunt intr-u totul deacord ca evenimentele din Romania de dupa 1989 trebuiesc cercetate si pedepsiti vinovatii, dar lasati odata obiceiul "basist" de a vedea doar greselile adversarilor. Desigur, mare vina au avut cei din FSN si continuatori, dar de cealalta parte o vina si mai mare au avut : 1. politicienii din partidele istorice , Ratiu, Campeanu, Coposu, Quintus, Dumitrescu, et comp, care prin lozinca fluturata necontenit "restitutio in integrum" au distrus absolut totul , dar mai ales agricultura si industria; 2. PNTCD-ul , care a dirijat din umbra toate evenimentele din piata Universitatii ( pot depune orcand marturie, dar nu in fata "justitiei neindependente " de la noi. 3. Mas media "absolut partinitoare" din care cu succes faceti parte. Sa va fie rusine ca nu reusiti sa iesiti din mocirla de mahala in care v-a tarat " circarul de cotroceni".

-25 (39 voturi)

Vezi toate comentariile (100)

Modifică Setările