VIDEO Imaginile care dovedesc că Răzvan Cuc a fost acasă la şefa Tarom cu o seară înainte de moţiune. Cuc admite: Pot să mă întâlnesc cu directorii oriunde

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Cuc, un ministru controversat
Răzvan Cuc, un ministru controversat

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a întâlnit cu şefa TAROM, Mădălina Mezei, în faţa casei sale, cu o seară înainte de moţiunea de cenzură, arată imaginile publicate de ziuanews.ro. Răzvan Cuc recunoaşte că a întrebat-o pe Mezei ce parlamentari vor zbura cu avioane Tarom în ziua moţiunii de cenzură, dar neagă faptul că i-a cerut să reţină aeronavele la sol.

Răzvan Cuc s-a întâlnit cu fosta şefă TAROM Mădălina Mezei, miercuri seara, pe o strada din Cartierul Băneasa, puţin dupa ora 23.00. Filmarea a fost realizată în faţa locuinţei Madalinei Mezei, porivit ziuanews.ro. Ministrul Cuc se află în dreapta (sprijinit de maşina personală), îmbrăcat cu o vesta închisă la culoare, iar directorul general al TAROM de la acea vreme, Mădalina Mezei, în stânga, în faţa ministrului.

Răzvan Cuc recunoaşte că s-a întâlnit cu Ramona Mezei în faţa casei acesteia cu o seara înainte de moţiune. „Eu mă întâlnesc cu directorii oriunde, nu am vreo constrângere. Eram pe stradă. Dânsa a venit însoţită de fratele dânsei. Pot să mă întâlnesc oricând, cu orice director să vorbesc despre strategia ministerului“, a spus Cuc, într-o conferinţă de presă

Mădălina Mezei s-a recunoscut în imaginile difuzate de presă: „Da, confirm, dar sunt surprinsă cum au ajuns publice“, a spus fosta şefă Tarom. 

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, recunoaşte că a discutat cu fostul director al Tarom, Mădălina Mezei, despre parlamentarii care urmau să zboare cu avioane Tarom în ziua moţiunii de cenzură, dar susţine că nu i-a cerut să reţină aeronave la sol. „Eu am întrebat-o ce parlamentari zboară şi dacă lucrurile sunt în ok“, admite Cuc. 

Fostul şef al Tarom, Mădălina Mezei, a ţinut vineri o conferinţă de presă în cadrul căreia a povestit, cu lux de amănunte, ce ordine i-a dat ministrul Transporturilor Răzvan Cuc în privinţa reţinerii avioanelor care urmau să transporte parlamentari în ziua moţiunii declanşate împotriva premierului Viorica Dăncilă. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite