VIDEO Membrii USR Argeş, bătuţi de primarul PSD din Dârmăneşti la depunerea semnăturilor pentru „Fără penali“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

USR a postat, marţi, pe pagina de Facebook a organizaţiei un video în care doi membri ai partidului sunt bătuţi, în comuna Dârmăneşti, judeţul Argeş, de primarul PSD Emilian Ciolan şi daţi afară din instituţie. Potrivit declaraţiilor USR, cei doi reprezentanţi mergeau la primărie pentru a depune semnăturile adunate în campania „Fără penali în funcţii publice”.

UPDATE Primarul PSD filmat în timp ce îi bate pe membrii USR Argeş susţine că de fapt el a fost victima

„Primarul PSD Ciolan Emilian din comuna Dârmăneşti, judeţul Argeş, i-a luat la bătaie pe colegii noştri care s-au dus să depună dosarele cu semnături pentru iniţiativa #FaraPenali. Colegii au sunat la 112 şi acum sunt la poliţie şi dau declaraţii. Nu este singurul incident care s-a întâmplat astăzi în judeţul Argeş. În comuna Aninoasa, primarul, tot de la PSD, nu a acceptat înregistrarea cererii pentru depunerea dosarelor cu semnături şi i-a dat afară din clădire pe colegii noştri de la USR Argeş. Suntem pregătiţi să luăm şi bătăie dacă este nevoie pentru a depune toate cele un milion de semnături pe care le-am primit de la oameni cinstiţi care nu mai vor penali în funcţii publice. Între timp, domnul Emilian Ciolan se va alege cu dosar penal pentru că vom depune plângere pentru vătămare corporală, loviri şi alte violenţe”, a anunţat USR. 

Despre agresivitatea lui Emilian Ciolan s-a mai scris în presa locală. De exemplu, Curierul Zilei relata în mai 2016 că o tânără care mersese să-şi treacă în registrul agricol proprietatea a fost înjurată de Ciolan, fiind făcută şi „paraşută”. 

Sursă: Facebook/USR 

 

La mijlocul lunii august, deputatul USR Adrian Claudiu Prisnel a publicat pe contul personal de Facebook un film înregistrat cu telefonul mobil din care reiese că a fost agresat de un poliţist local din Rădăuţi în în sediul primăriei din localitate. Deputatul strânga semnături în cadrul campaniei „Fără penali în funcţii publice”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite