PNL Bucureşti: Daniel Florea împarte pungi şi vouchere sociale, în Sectorul 5, cu zi înainte de începutul campaniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Organizaţia PNL Bucureşti a transmis că primarul Sectorului Daniel Florea „continuă seria de ilegalităţi” şi pune reprezentanţii PSD să ofere oamenilor vouchere sociale de 100 de lei, de la Primărie, să împartă pungi la porţile caselor şi tricouri cu sigla partidului. Totul sub atenta supraveghere a Poliţiei Locale de sector, adaugă liberalii care transmis şi imagini cu aceste acţiuni.

„Aceste vouchere valorice se dau prin Centrul Multifuncţional Sf Andrei şi nu au fost aprobate de Consil-iul Local. Sunt dovezi clare ale faptului că Daniel Florea încalcă legislaţia electorală şi se comportă în Sectorul 5 ca pe propria moşie. Nu e prima dată când acest personaj apelează la «pomeni electorale» pentru propria sa imagine şi în beneficiul său electoral. De la smartwatch-uri care nu au funcţionat niciodată, până la pachete cu dulciuri şi rechizite in-scripţionate cu iniţialele sale, Florea a transformat întregul Sector 5 într-un imens tablou narcisist, punându-şi numele până şi pe pubele, pe hainele celor de la salubritate, sau pe maşinile de gunoi”, a transmis filiala PNL Bucureşti într-un comunicat de presă remis miercuri News.ro.

Sursa citată mai spune că „vanitatea primarului Florea a atins cote nemaiîntâlnite”.

„Se joacă cu nervii locuitorilor, care au ajuns să fie exasperaţi de mizeria şi debandada din acest sector. PNL Bucureşti îl somează pe actualul primar al Sectorului 5 să înceteze să cumpere cumpere voturi şi să iasă în faţa electoratului, dacă are curaj”, mai arată sursa menţionată. 

Pe 29 iulie a început perioada electorală aferentă alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din data de 27 septembrie, potrivit AEP. Campania electorală incepe la data de 28 August  şi se încheie pe 26 septembrie, ora 07.00.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite