VIDEO Preşedintele Iohannis, un nou îndemn la vot: Românii votează pentru că românii contează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis FOTO presidency.ro
Klaus Iohannis FOTO presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a publicat joi pe contul de Facebook un clip în care îi îndeamnă pe români să iasă la votul pentru referendumul de pe 26 mai şi să voteze „da” dacă îşi doresc o „ţară în care hoţii şi corupţii stau la puşcărie”.

„Dragi români, cu toţii ne dorim să trăim într-o ţară în care hoţii şi corupţii stau la puşcărie, nu în fruntea statului. Pe 26 mai să spunem răspicat Da pentru România europeană, Da pentru România pe care o iubim, ţara oamenilor cinstitţi şi integri în care nimeni nu e mai presus de lege

Votaţi Da la referendum şi nu-i lăsaţi pe alţii să decidă în locul vostru. Românii votează pentru că românii contează”, subliniază şeful statului în clipul video.

Ieri, preşedintele a trimis refuzul în scris pentru cei trei miniştri propuşi de PSD: Eugen Nicolicea (Justiţie), Tit Brăiloiu (Diaspora) şi Oana Florea (Fonduri Europene), şi nu a ratat ocazia de a-l ataca pe liderul PSD Liviu Dragnea, precum şi de a-i îndemna pe români să iasă la vot pe 26 mai: „În Europa nu mai discută nimeni cu PSD. Alegerile şi referendumul sunt despre viitorul european al României. Votaţi pe 26 mai!“, a îndemnat Iohannis.

VIDEO Facebook / Klaus Iohannis

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite