Politică

articolul anterior articolul urmator

VIDEO De râsul lumii. Grapini nu chinuie doar limba română, ci şi limba engleză: „Şi când nu suficient şofer, este foarte important să obţinem şofer“

50
29 Mar 2019 11:36:20
Autor: Sebastian Zachmann
Maria Grapini
Maria Grapini

Maria Grapini, candidat PSD pentru alegerile europarlamentare, a susţinut un discurs în limba engleză, la o conferinţă pe tema transporturilor organizată la Strasbourg. Grapini a făcut atât de multe greşeli în limba engleză încât un jurnalist s-a plâns că are nevoie de traducere din limba vorbită de Grapini, potrivit DigiFM.

„Din punctul meu de vedere - şi am fost 30 de ani antreprenor, ştiu exact care este FILOSOFIA ANTREPRENOR - este necesar să avem o relaţie foarte bună cu muncitorii noştri. Eu cred în antreprenor ROMÂNIA, BULGARIA, POLONIA, pentru că acum PLÂNSETELE SALE ÎN ŢARA NOASTRĂ nu au SUFICIENT ŞOFER. Şi când NU SUFICIENT ŞOFER este foarte important să obţinem ŞOFER. De exemplu este o poveste: OK, în România nu este un salariu foarte bun pentru un şofer. Ştiţi CUM SALARIU are un şofer în România?”, spune Grapini.

„AM DISCUŢIE astăzi cu asociaţia ACTE, Asociaţia pentru CAMION TRANSPORT şi SPUNEŢI-MI, VĂ ROG, nu este corect când este folosit acest argument, nu este un salariu foarte bun. Şi salariul este SUBSIDIARITATE. Fiecare ţară are posibilitatea SĂU să CREatun standard pentru SALARIZI” a continuat europarlamentarul PSD.

„Ok. Avem nevoie de ... Vrem protecţie socială PE şoferi. Dar nu distrugând companiile, pentru că ATUNCI NU AVEM COMPANII, NU AVEM MUNCITORI. Este o filosofie foarte simplă. Avem angajaţi când avem companii”, a mai spus Grapini.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

50 Comentarii

Un cititor
29.03.2019, 11:43:22

Da, de rasul lumii, sora Veoricai.

+20 (20 voturi)
Mitica Bugulejdeanu
29.03.2019, 11:48:55

Grapini vorbeste romglish!!! Du iu spik Ingland!!!?? Hau long du iu from!!??Du iu spik tiganeste!!!??

+16 (16 voturi)
Florin L
29.03.2019, 11:50:04

CARTI ! Te fac neprost ! (tu-ti ceapa ma-tii)

+4 (4 voturi)
gi
29.03.2019, 11:56:53

inchipuiti-va un dialog in engleza dintr tuta asta si parapanta aia din Craiova care se ma da si lingvista - asta este stadiul la care a ajuns Romania ! Mai lipseste si imbecilul de Genunche PLM :-))))) Asta produce PSD - fufe analfabete , futeuze de 24 de ani mai tinere decat " nurorile " lor , borfasi tupeisti , impostori absolventi de privata sau cu doctorate luate pe la Vascauti sau Balti , derbedei care ameninta ca ies cu AKM ul etc ....INDRAZNESTE SA CREZI IN ROMANIA LOR !

+21 (21 voturi)
Giorgione
29.03.2019, 11:58:47

Sora lu' ala cu " ză dacs cam from ză tracs" ☺☺!!

+10 (10 voturi)

Vezi toate comentariile (50)

Modifică Setările