VIDEO Secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului: „Să punem Centenarul pe «tricoaiele» noastre“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Secretarul de Stat la Ministerul Tineretului şi Sportului, Cosmin Butuza, alături de liderul PSD Liviu Dragnea. Foto: Facebook.
Secretarul de Stat la Ministerul Tineretului şi Sportului, Cosmin Butuza, alături de liderul PSD Liviu Dragnea. Foto: Facebook.

Cosmin Butuza, unul dintre secretarii de stat de la Ministerul Tineretului şi Sportului, a continuat seria de gafe a ministrului Sportului, Ioana Bran, spunând, în timpul unei conferinţe de presă, că Marea Unire şi Centenarul reprezintă un motiv de mândrie pentru români şi, de aceea, „Centenarul trebuie pus pe tricoaiele noastre”, în loc de „tricourile noastre”.

Cosmin Butuza, unul dintre secretarii de stat de la Ministerul Tineretului şi Sportului, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că Centenarul este un motiv de mândrie pentru români şi de aceea, simbolul său trebuie promovat pentru şi în faţa străinilor. Cu toate acestea, în loc de cuvâtul „tricouri”, secretarul de stat a spus că „Centenarul trebuie pus pe tricoaiele noastre”. 

„Acum, la 100 de ani de la Marea Unire, trebuie să ne mândrim cu acest lucru, să le arătăm şi străinilor că suntem români, că ne mândrim cu Centenarul. Să punem centenarul pe tricoaiele noastre, pe afişele noastre, pe tot ceea ce înseamnă”, a declarat Cosmin Butuza (video - min. 6). 

Declaraţia secretarului de stat din Ministerul Sportului vine la o zi după ce ministrul Ioana Bran a făcut o serie de gafe în timpul conferinţei de presă în care îşi prezenta bilanţul activităţii la şase luni de mandat. Întrebată cum comentează faptul că un sportiv al lotului naţional de canoe primeşte doar 25 de lei pe zi pentru hrană, Ioana Bran a răspuns: „sportivii au nevoie de o dietă, trebuie să se păstreze la o anumită greutate“.

Cum justifică ministrul Sportului sumele infime alocate pentru hrana lotului de canoe: Au nevoie de dietă. Trebuie să se păstreze la o anumită greutate

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite