Politică

articolul anterior articolul urmator

Senatoarea Diana Şoşoacă a plecat din emisiunea Sinteza Zilei după un schimb de replici cu Mihai Gâdea VIDEO

78
26 Jan 2021 01:35:19
Autor: Sergiu Nicolae
Foto Antena3
Foto Antena3

Senatoarea AUR Diana Şoşoacă a avut un schimb tăios de replici cu Mihai Gâdea după care a plecat din emisiune. Moderatorul emisiunii a avertizat-o că îi opreşte microfonul dacă nu respectă dialogul.

Luni seară, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, a avut loc o discuţie aprinsă între Diana Şoşoacă şi ceilalţi invitaţi, pe tema pandemiei, relatează Stiripesurse

În platoul emisiunii se mai aflau Beatrice Mahler, Adina Alberts, Adrian Marinescu, Mirel Curea şi Mugur Ciuvică. 
 
Senatoarea Şoşoacă i-a întrerupt pe ceilalţi invitaţi în mod repetat, dorind să facă observaţii sau să le pună întrebări. Deranjat de modul în care senatoarea abordează dialogul, Mihai Gâdea i-a atras atenţia că el este cel care pune întrebările în emisiune şi că va fi nevoit să îi închidă microfonul dacă nu respectă dialogul. 
 

Dialogul Mihai Gâdea - Diana Şoşoacă:

Mihai Gâdea: Dna avocat, cu toată dragostea, întrebările în această emisiune le pun eu.

Diana Şoşoacă (către medici): Mai sunt cazuri de gripă, că nu se mai vorbeşte?

Mihai Gâdea: Doamna senator!

Diana Şoşoacă: Da.

Mihai Gâdea: Ce mai faceţi?

Diana Şoşoacă: Foarte bine, mulţumesc, mă interesa şi pe mine să pun nişte întrebări, eu nu ştiu unde este gripa.

Mihai Gâdea: Da, eu apreciez prezenţele dumneavoastră de fiecare dată

Diana Şoşoacă: Dar eu chiar vreau să ştiu.

Mihai Gâdea: Ascultaţi puţin. Să ştiţi o chestie, la o doamnă, e uşor neplăcut şi nu vă dau lecţii publice, dar mă puneţi în situaţia asta, în momentul în care interveniţi absolut peste oricine care vorbeşte este o chestie lipsită de politeţe şi de ştaif

Diana Şoşoacă: Domnule Gâdea...

Mihai Gâdea: Da, doamna senator

Diana Şoşoacă: Cred că cea mai mare lipsă de politeţe o aveţi dumneavoastră

Mihai Gâdea: Ia să vedem, doamna senator, cum?

(Vorbesc unul peste celălalt)

Mihai Gâdea: Dacă dumneavoastră nu respectaţi dialogul, să ştiţi că vă opresc şi microfonul

Diana Şoşoacă: Nicio problemă, este Antena 3, unde oricum se opreşte microfonul şi oricum de-a lungul anului trecut am avut parte de un abuz psiho-emoţional

Mihai Gâdea: Se vede că sunteţi abuzată, să ştiţi, se vede, sunteţi abuzată masiv.

Mihai Gâdea a luat o pauză publicitară. Când a reînceput emisiunea, Diana Şoşoacă nu mai era prezentă în platou şi realizatorul a spus că aceasta a plecat.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

78 Comentarii

Nirolf
26.01.2021, 02:01:41

Latrina 3 , Mihai Gadea si Sosoaca de AUR sunt entitati compatibile .

+36 (44 voturi)
UnuldinVancouverCanada
26.01.2021, 02:03:28

Ciciolina Romaniei....

+21 (33 voturi)
Yagil Demsky
26.01.2021, 02:20:36

si-a luat pistol? e adevarat ca pregateste un proiect pentru relaxarea regimului armelor si munitiilor pe modelul partenerului strategic?

-21 (29 voturi)
Ovidiu Olariu
26.01.2021, 04:16:10

Nu este nici o pagubā ca tovarasa Sosoacā a parasit emisiunea. Dimpotrivā, este un castig pentru orice post si pentru orice emisiune TV. In absenta ei, se mai linisteste atmosfera si se mai purificā aerul de imbecilitatile pe care le scoate frecvent pe gurā. Si asa individa aceasta este, prin ea insāsi, un pericol si un abuz in existenta societatii romanesti. De cate ori am vazut-o, in diverse video-clipuri, nu am remarcat altceva la ea decat un comportament necontrolat si urletele pe care le scotea ! Ma rog, existā tot soiul de indivizi si existā si curiozitati omenesti si este de inteles ca moderatorii vor sa vada si sa auda si astfel de ipochimene, dar, dincolo de astfel de curiozitati, intrebarea este ce cautā o asemenea individā in emisiuni TV, avand in vedere ca, in mai putin de 2, 3 luni, tovarasa Sosoacā a reusit sa introducā zazanii si sa intrige numerosi oameni prin comportamentul ei ciudat (ca sa nu-i spun iresponsabil), a izbutit sa patroneze scandaluri si sa dea peste cap o intreagā parte din societatea romaneasca de astazi. Fara de ea si farā de acolitii ei, lumea de astazi, divizatā si otravitā de alti indivizi dubiosi, ca un Dragnea, de exemplu, ar putea sa-si creeze, in sfarsit, conditii sa devinā, cu ceva mai bunā decat a fost in ultimii ani.

+24 (34 voturi)
Balamuc
26.01.2021, 03:41:51

Whoaaa! Au ajuns cateii latrinelor sa se latre une pe altii. Adica Gadea pe Sosoaca. Sau o fi fost numai pentru show. Logica lu' Sosoaca: Ala: una este sa fac lucrul asta (sa-i imbolnavesc pe cei din jur) in necunostinta de cauza si alta e sa o fac de tampit, in perfecta cunostinta de cauza. Sosoaca: daca o faceti de tampit, atunci nu o faceti in perfecta cunostinta de cauza. Deci ala zice ca nu e bine sa faci asta in cunostinta de cauza - numai un tampit ar face asta. La care Sosoaca - pai daca esti tampit, nu esti in cunostinta de cauza. Asa e doamna Sosoaca. Daca esti tampit, poti face (sau spune) orice, ti se iarta toate.

-1 (19 voturi)

Vezi toate comentariile (78)

Modifică Setările