VIDEO Traian Băsescu: L-aş fi sfătuit pe Ponta să sărbătorească vreo 165 de zile de când l-a bătut măr Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu. FOTO Mediafax
Traian Băsescu. FOTO Mediafax

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, luni seară, într-o intervenţie telefonică la postul B1 TV, că sărbătorirea de către premierul Ponta a trei ani de la căderea guvernării lui Mihai Răzvan Ungureanu este cea mai bizară sărbătoare din Uniunea Europeană şi că a uitat de înfrângerea categorică pe care a avut-o în alegerile prezidenţiale din luna noiembrie.

„Cea mai bizară sărbătoare din Uniunea Europeană. L-aş fi sfătuit să facă un mare festival, să sărbătorească vreo 165 de zile de când l-a bătut măr Iohannis”, a afirmat Băsescu la B1 Tv. 

„Era o sărbătoare. Arăta că e sincer când spune că: «Iată, m-am ţinut de cuvânt. Avem un preşedinte liber» (...) Ponta e prea laş că să accepte că a fost bătut ca un guguştiuc. Numai un guguştiuc poate să piardă alegerile cum le-a pierdut Ponta”, a mai spus  fostul şef de stat. 

Victor Ponta a sărbătorit luni 3 ani de când coaliţia guvernamentală condusă de Mihai Răzvan Ungureanu a fost îndepărtat de la putere în urma unei moţiuni de cenzură. 

Premierul a declarat că este foarte mândru că a semnat moţiunea de cenzură la acel moment, iar că o parte din obiectivele PSD au fost îndeplinite. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite