Vîlceanu: Un Guvern minoritar va fi mult mai logic în luarea deciziior. Există câteva linii roşii. De exemplu, fără membri PSD în Guvern

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Vîlceanu FOTO Inquam Photos / Ilona Andrei
Dan Vîlceanu FOTO Inquam Photos / Ilona Andrei

Dan Vîlceanu, ministru al Finanţelor şi secretar general al PNL, a declarat că preferă un Guvern minoritar şi că liberalii ar accepta sprijin PSD, însă fără ca social-democraţii să aibă membri în noul Executiv.

„Un Guvern minoritar va fi mult mai logic în luarea deciziior (...)Au fost doi miniştri la Sănătate în opt luni. Decât un Guvern cum am avut anul acesta prefer un Guvern superminoritar. Nu existau blocaje în actul de guvernare. Nu poţi guverna, dacă există sabotaj sau blocaj”, a declarat Dan Vîlceanu, într-un interviu pentru Prima TV.

Întrebat dacă PNL nu va fi dependent de voturile PSD şi social-democraţii vor avea cerinţe destul de mari, Dan Vîlceanu a subliniat: „Există câteva linii roşii: fără membri PSD în Guvern”. 

„Nu e nicio coaliţie cu PSD”, a completat secretarul general al PNL. „Nu facem Guvern cu PSD. Mandatul luat de noi în foruri este Guvern minoritar”. Nu în ultimul rând, liberalul a declarat că nu este sigur că PSD va vota Guvernul Ciucă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite