Vîlceanu: „Putem să ne bălăcărim cât vrem la Congres. Românilor nu o să le meargă mai bine”. Atac la Orban: „Aţi vrut să daţi jos Guvernul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Vilceanu la Congresul PNL FOTO Captură video
Dan Vilceanu la Congresul PNL FOTO Captură video

Dan Vîlceanu, ministrul Finanţelor şi membru al echipei Cîţu, l-a atacat pe Ludovic Orban pentru faptul că ar fi vrut să demită Guvernul prin modul său de comportament din Parlament. Vîlceanu a recunoscut faptul că taberele de la Congres au ajuns să se critice fără a se gândi că de mâine vor fi în acelaşi partid.

„În Parlament aţi fost alături de cei care au vrut să demită Guvernul. Domnule Orban, dărâmaţi zidul din PNL. Mergem înainte colegi liberali. Nu ne uităm înapoi. Trebuie să fim cu faţa către oameni. Putem să ne bălăcărim cât vrem la Congres. Românilor nu o să le meargă mai bine. Haideţi să sprijinim Guvernul. Din punctul meu PNL va trebui de mâine să fie unit şi o să fie. O să fie un preşedinte care face echipă”, a afirmat Dan Vîlceanu.  

Ministrul Finanţelor a mai subliniat faptul că moţiunea lui Cîţu este cea care asigură dezvoltarea ţării: „România liberală e România dezvoltării. Pentru România liberală Cîţu n-a cedat şantajului”.

Liderul PNL Gorj a mai punctat faptul că îl ştie bine pe Florin Cîţu şi nu are nevoie de o foaie în faţă. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite