Violeta Alexandru: Gabriela Firea, puteaţi face greva foamei când aţi semnat pentru reducerea suplimentului pentru persoanele cu handicap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Violeta Alexandru - FOTO Eduard Enea
Violeta Alexandru - FOTO Eduard Enea

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a afirmat, miercuri seară, că „PSD dă semne clare că a intrat în panica pierderii alegerilor” şi lansează tot felul de atacuri. Primarului general Gabriela Firea, care a afirmat că, dacă ar fi fost ministrul Muncii ar fi făcut greva foamei până la dublarea alocaţiei, Alexandru i-a transmis să nu a înţeles nimic din ce-şi doresc românii.

„G. Firea - PSD dă semne clare că a intrat în panica pierderii alegerilor. În loc să muncească, lansează de 10 ori pe zi atacuri disperate şi lipsite de cel mai elementar bun simţ. Stau de dimineaţă până seara târziu la serviciu şi îmi pun toată priceperea si energia în slujba cetăţenilor, fie ei copii, tineri, adulţi sau pensionari. O fac pentru că aşa văd eu lucrurile. Făcute cu responsabilitate şi datorie. În nici 3 luni am făcut cât nu au făcut oamenii PSD în ani. Sunt oameni care, dacă nu ar avea funcţii la stat, nu s-ar descurca să facă altceva în viaţă”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Violeta Alexandru.

Aceasta i-a transmis Gabrielei Firea că ”românii nu au nevoie de mila nimănui”.

„Nu înţelegeţi nimic din ceea ce aşteaptă românii! Dar sigur că puteaţi face chiar dvs. greva foamei. Când aţi semnat pentru reducerea suplimentului pentru persoanele cu handicap, un angajament pe care l-aţi luat trecând hotărârea de alocare a banilor pentru aceste persoane prin Consiliul General. Românii au nevoie de demnitari şi de aleşi care să lucreze pentru ei cu responsabilitate, onoare şi pricepere. Vin alegerile, G. Firea! Vom vedea cine şi unde se va muta”, a mai transmis ministrul Muncii, care este şi preşedinte al PNL Bucureşti.

Primarul general Gabriela Firea a declarat, miercuri seară, că Guvernul Orban este caracterizat de „lipsa de compasiune faţă de ceţăţeni”. „Dacă eram ministru al Muncii, eu mă aşezam la uşa domnului premier Orban şi nu mai plecam de acolo, intram în greva foamei ca să se majoreze alocaţiile copiilor”, a spus Firea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite