Violeta Alexandru îşi apără colegii din fotografie: „Pe vremea PSD, s-ar fi făcut tot posibilul ca lucrurile să fie muşamalizate”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Muncii Violeta Alexandru sare în apărarea celor cinci colegi care apar în fotografie, la o masă pe care se află băutură, fumând în spaţii închise şi nerespectând măsurile impuse de starea de alertă.

„Fotografia de la guvern a fost asumată, explicată, sancţionată. Reacţie firească, într-o altă perioadă, pe vremea PSD, s-ar fi făcut tot posibilul ca lucrurile să fie muşamalizate. Inclusiv criticile din spaţiul public au fost în linia normalităţii, oamenii spunându-şi părerea. Dacă nu ar fi fost critici, personal aş fi fost îngrijorată. Este mai bine cu o greşeală asumată decât cu intimidare şi cu acoperitul lucrurilor prin diverse metode.”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook. 

Între timp, premierul Orban şi-a recunoscut greşeala şi a plătit amenda de 3.000 de lei. 

„Prim-ministrul Ludovic Orban a achitat astăzi, 30 mai a.c., prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat şi nepurtarea măştii în spaţii închise.

Premierul consideră că regulile trebuie respectate în aceeaşi măsură de către orice cetăţean, indiferent de poziţia pe care o ocupă, iar în cazul în care acestea sunt încălcate trebuie aplicate sancţiunile stabilite de lege, fără a face distincţie“, arată un comunicat al Guvernului.

Toţi cei cinci miniştri care apar în fotografie au fost sancţionaţi, potrivit unui anunţ al Poliţiei Capitalei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite