Violeta Alexandru răspunde la atacul lui Firea: Soţia primarului din Voluntari se pierde cu firea; un pachet de nervi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Muncii Violeta Alexandru i-a răspuns primarului Capitalei Gabriela Firea care ieri i-a cerut demisia pe motiv că i-ar fi umilit pe pensionari. „Soţia primarului din Voluntari se pierde cu firea şi încearcă atacuri disperate tip antenistic la adresa mea”, a scris marţi pe Facebook Violeta Alexandru.

„Soţia primarului din Voluntari se pierde iar cu firea şi încearcă atacuri disperate de tip antenistic la adresa mea. Vorbeşte despre cozi interminabile referindu-se la câteva persoane din faţa Casei de Pensii Bucureşti. Acolo unde, postul de conducere este blocat de o persoană transferată - unde credeţi - în Primăria Capitalei, aceasta fiind chiar şefa serviciului corp control al primarului general, doamna Firea. Actuala directoare, găsită în sistem, care îi ţinea locul doamnei transferate la primăria capitalei, a intrat, ca urmare a bilanţului meu făcut săptămâna trecută asupra întârzierilor în recalcularea dosarelor, în concediu medical. Greu #lamunca”, a scris marţi pe Facebook Violeta Alexandru.

Aceasta din urmă a răspuns şi la acuzaţia primarului privind cozile „kilometrice” şi subliniază că Firea este „un pachet de nervi”.

„După cum se vede din fotografii, sunt câte 5-6 persoane pe două cozi separate. Exagerarea despre cozi kilometrice este din galeria de minciuni în care trăieşte de o viaţă.

Ştiu, din interiorul Primăriei, că G. Firea - PSD este un pachet de nervi după săptămâna trecută. A pierdut voturile PSD din sectorul 3 (cel mai mare sector din Bucureşti), R. Negoiţă luând distanţă faţă de ciuma roşie; Ponta o contracandidează în faţa electoratului de stânga.

Când oameni care au stat 4 ani lângă tine te trădează, este semn că ei ştiu că eşti terminată”, a mai relatat ministrul.

Reacţia acesteia vine după ce ieri Gabriela Firea i-a cerut demisia Violetei Alexandru, despre care afirmă că îi umileşte pe pensionari: „Cum să ţii sute de oameni, la Casele de pensii, în picioare, pe caniculă, fără un punct de prim ajutor, fără apă, fără o bună organizare în interior, astfel încât să nu se formeze cozi obositoare şi umilitoare”.

Edilul Capitalei i-a transmis un ultimatul ministrului Muncii, Violeta Alexandru, despre care afirmă că ar fi fost demisă în orice alt stat civilizat. Primarul municipiului Bucureşti s-a sesizat după ce la Casele de pensii s-au format cozi kilometrice. 

„Demisia! Urgent! Într-o ţară normală, ministrul muncii, care priveşte nepăsător cum românii sunt umiliţi la cozi kilometrice, ar fi fost demis pe loc. Ca semn că guvernul nu tolerează un astfel de comportament faţă de cetăţeni.

La noi, guvernul PNL, care promite lapte şi miere, nici măcar nu poate administra treburile curente ale unor instituţii, la care apelează cetăţenii.

Cum să ţii sute de oameni, la Casele de pensii, în picioare, pe caniculă, fără un punct de prim ajutor, fără apă, fără o bună organizare în interior, astfel încât să nu se formeze cozi obositoare şi umilitoare.”, a scris Gabriela Firea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite