Politică

articolul anterior articolul urmator

Violeta Alexandru: Am serioase îndoieli că Gabriela Firea va mai deschide lista PSD la Bucureşti  VIDEO

3
4 Jul 2020 12:37:39
Autor: Valentin Bolocan
Violeta Alexandru FOTO Facebook Guvernul României
Violeta Alexandru FOTO Facebook Guvernul României

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a declarat sâmbătă că se îndoieşte că actualul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, va mai deschide lista PSD la alegerile locale pentru că că edilul „are probleme de susţinere în partid”. Violeta Alexandru a mai declarat că în ceea ce priveşte desemnarea candidaţilor comuni PNL - USR, vor conta şi sondajele.

„Nu ştiu dacă Gabriela Firea va mai candida. Aţi văzut că are serioase probleme de susţinere în partid. (...) Sunt oameni care au fost chestionaţi, pe baza unui chestionar cu privire la alţi candidaţi, de unde rezultă că în Partidul Social Democrat lumea pe bună dreptate îşi pune semne de întrebare cu privire la şansele Gabrielei Firea. Eu cred că în PSD sunt oameni cu discernământ, care, evaluând profilul profund agresiv al acestei doamne faţă de bucureşteni, bilanţul complet negativ al realizărilor ei în ce priveşte calitatea vieţii, schimbările din Bucureşti, (...) se vede cu ochiul liber faptul că sunt acolo nişte semne de întrebare. În momentul în care o să vedem care este candidatul PSD pentru Primăria Capitalei şi cine va deschide lista consilierilor PSD pentru Capitală, în mod evident vom face şi noi analizele corespunzătoare”, a susţinut Violeta Alexandru.

 
Potrivit Violetei Alexandru, PNL se află în plin proces de desemnare a candidaţilor atât pentru poziţiile de primar de sector, cât şi pentru consilieri. „Suntem în plin proces de desemnare a candidaţilor, atât pentru poziţiile de primar de sector, de fapt aceasta este prioritatea în acest moment, cât şi pentru consilieri. Ce ne interesează este să primim răspunsul legat de candidatura Gabrielei Firea. Văd că lucrurile sunt în discuţie. Vreau să văd cine deschide lista de la celelalte partide, vreau să văd care este angajamentul celorlalţi parteneri cu care suntem în discuţii şi pe care i-am abordat în vederea formării unei coaliţii pentru Bucureşti. Eu cred că avem cu toţii responsabilitatea să ajungem la o înţelegere”, a spus liderul PNL Bucureşti.
 

Probleme mari în sectorul 5. Toate cheltuielile vor fi auditate

 
Ea a precizat că, în ceea ce priveşte desemnarea candidaţilor comuni PNL - USR, vor conta şi sondajele. „Cine îşi asumă în acest moment să nu facă un efort serios pentru a ajunge la o înţelegere şi la o coaliţie între noi îşi asumă riscul ca în Bucureşti PSD să mai aibă forţă, iar eu vreau ca PSD să dispară din Bucureşti, pentru că aşa cum arată lucrurile astăzi Capitala este mai rău ca niciodată. (...) Da, sondajele vor conta şi ele, pentru că acolo se vede vocea bucureşteanului, care spune pe cine vede capabil. Nu suntem la finalul acestor discuţii, ci dimpotrivă suntem la început. Aşa cum ştiu eu lucrurile, toate cele şase candidaturi au şanse”, a mai susţinut liberala.
 
Referindu-se la sectorul 5, Violeta Alexandru a declarat că, la patru ani de administraţie PSD, acesta „arată mai prost ca oricând” şi a susţinut că primul lucru pe care PNL îl va face, în cazul în care va câştiga alegerile în acest sector, va fi să auditeze toate cheltuielile.
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Vasile Naftuli
4.07.2020, 13:13:23

Bucuresteni, aveti nevoie de primari gospodari si cinstiti cu orasul, capitala tarii, gasiti-i si alegeti-i, impuneti-i chiar daca nu sunt pe listele "democratice" ale partidelor "politice"; pana acum ati votat numai partide, mai votati si oameni pentru Bucuresti, partidele sunt foarte hamesite de bani.

mindrescu costel
4.07.2020, 15:21:12

naftulescovici se vede scoala de stepa muscala la tine da pe din afara ,,democratia,, din tine vorbesti ca un om mare asa se vorbeste si la sputnik?

-1 (1 vot)
mindrescu costel
4.07.2020, 15:17:02

si daca o deschide, woody are sanse mari sa ramana doar cu lista

-1 (1 vot)