Viorel Badea: Echipa învingătoare nu se schimbă. Continuăm împreună, mai uniţi ca niciodată şi pregătiţi să câştigăm toate alegerile din 2024

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Badea a fost reales preşedinte al PNL Diaspora. FOTO Facebook PNL Diaspora
Viorel Badea a fost reales preşedinte al PNL Diaspora. FOTO Facebook PNL Diaspora

Viorel Badea, recent reales preşedinte al PNL Diaspora, a făcut un apel la unitate în interiorul formaţiunii liberali, fiind de părere că toţi cei din PNL ar trebui să înceapă de acum pregătirea alegerilor din 2024, în condiţiile în care vor fi europarlamentare, locale, parlamentare şi prezidenţiale.

„Mulţumesc tuturor colegilor care au fost prezenţi la alegerile pentru noua conducere a PNL Diaspora şi pentru faptul că mi-aţi dat un nou vot de încredere. Vreau să consolidăm organizaţia noastră şi să ne pregătim aşa cum trebuie pentru 2024, an cu patru rânduri de alegeri. Continuăm împreună şi sunt convins că vom fi mai uniţi ca niciodată, gata să câştigăm toate alegerile din 2024: europarlamentare, locale, parlamentare şi prezidenţiale”, a declarat Viorel Badea, preşedinte al PNL Diaspora şi al Comisiei de cultură din Senatul României. 

„Să nu uităm, chiar dacă este o campanie internă şi fiecare candidat doreşte să câştige cât mai multe voturi, că un partid nu stă doar în persoana care îl conduce, ci şi în valorile în care crede şi pe care le respectă. Noi suntem o familie politică, dar să nu uităm că familiile noastre sunt baza societăţii. Ţinem cu îndârjire la partid, dar servim în primul rând patria. Căutăm ca mesajul nostru să ajungă la tinerii din oraşe, dar în acelaşi timp avem privirea şi către cei în vârstă, care au grijă de satele României. Vrem şi cerem seriozitate, profesionalism şi coloană vertebrală”, a mai afirmat Viorel Badea. 

Senatorul liberal a subliniat şi că PNL Diaspora va susţine moţiunea Orban la Congresul din 25 septembrie. „Am fost alături de preşedintele nostru în 2017, suntem şi acum. Mergem alături de Ludovic Orban, un om loial românilor şi PNL-ului. Nu schimbăm echipa învingătoare şi vrem o competiţie corectă, bazată pe proiecte, care la finalul căreia să ştim toate liniile generale ale politicii noastre, în următorii patru ani”, a conchis preşedintele Comisiei de cultură din Senat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite