Politică

articolul anterior articolul urmator

Viorica Dăncilă: Cred că cel mai mult am greşit atunci când am acceptat anumiţi oameni să facă parte din echipă

10
1 Mar 2021 21:50:06
Autor: George-Andrei Cristescu
Viorica Dancila
Viorica Dancila

Fostul premier social-democrat Viorica Dăncilă a declarat, luni seară, că a făcut unele greşeli în peroada în care a ocupat postul de prim-ministru şi anume că a acceptat anumiţi oameni să facă parte din echipa sa, oameni controversaţi, cu probleme de imagine.

„A greşi e omenesc. Şi eu am făcut greşeli. Cred că cel mai mult am greşit atunci când am acceptat anumite lucruri legate de perioada în care am fost pemier, atunci când am acceptat anumiţi oameni să facă parte din echipă, cu toate că aveau probleme de imagine, erau controversaţi. Nu aş vrea să dau nume, nu aş vrea să stric primăvara cuiva, dar cred că în acel moment au fost foarte multe articole care pot scoate în evidenţă acest lucru”, a declarat Viorica Dăncilă la A7TV, luni seara.

Dăncilă a mai adăugat că în echipa sa au fost oameni care ”au lucrat pentru propriile interese” şi nu pentru ţară.

„Am greşit că în echipa din jurul meu nu am luat oameni corecţi, care să lucreze pentru ţară, pentru obiectivele pe care ni le-am propus în programul de guvernare şi au fost oameni care au lucrat pentru propriile lor interese. Interesul propriu a fost mai important decât anumite lucruri care trebuiau făcute pentru ţară şi pentru oameni”, a mai declarat Viorica Dăncilă.

Fostul şef al Executivului a mai declarat că toate greşelile făcute au costat-o, dar că este important că la final au rămas lucrurile bune pe care le-a făcut.

„Am greşit că am avut încredere în oameni care nu au meritat pentru că am crezut că toţi pot fi aşa cum sunt eu, că atunci când un om îţi acordă încrederea lui, nu trebuie să dezamăgeşti. Toate aceste lucruri, pe urmă m-au costat, dar au rămas în urmă lucrurile bune pe care le-am făcut şi faptul că pot să mă uit în ochii oamenilor şi să le spun că nu am greşit faţă de nimeni, nu am luat decizii împotriva oamenilor sau împotriva ţării”, a mai declarat Dăncilă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

10 Comentarii

Stanila Ion
1.03.2021, 22:01:53

Marioneta bate campii... Chiar o crede cineva ca ea si-a ales "colaboratorii" si nu i-au fost impusi de "seful" ei acum la "odihna"?

+5 (5 voturi)
kitty kat
1.03.2021, 22:03:46

Vaiii de mine! Un monument cu chipul tåu nu-ti doresti Veorico?

+4 (4 voturi)
apatru apatru as usual
1.03.2021, 22:06:40

Femeia asta nu trebuie scoasa afara din gunoiul unde sta bine mersi...............si ii mai faci si reklama la amarata asta care afirma ca a terminat o facultate technica dar are cunostiinte de marimea fostei "chimiste" de la APe Moldova....................numai scoate ti scursura asta la iveala va face de RUSINE! e destull mai repede puneti o amarata s aisi povesteasca viata decat analfabeta asta....................

+3 (3 voturi)
Temistocle Atenianul
1.03.2021, 22:13:36

Deci nici la ceasul cand gospodina isi primeste laudele pentru muraturi, aceasta tuta analfabeta functionala nu pricepe ca cel mai mult a gresit atunci cand a crezut ca locul ei poate fi altul in afara de cel din bucatarie (si acolo, cu mari dubii pentru cine-a vazut-o gandind mai mult de treizeci de secunde) ...

+3 (3 voturi)
Torquemada
1.03.2021, 22:17:25

Cea mai mare greseala a fost cand ai acceptat functia de prima-paiatza.Oricat de amuzante au fost gogomaniile tale,tanti Veo,preferam sa le aud la o emisiune umoristica,nu pe cand ocupai un loc pe care nu-l castigai nici in 100 de vieti,daca ar fi contat principiul competentei.

-5 (13 voturi)

Vezi toate comentariile (10)

Modifică Setările