Politică

articolul anterior articolul urmator

Viorica Dăncilă i-a acordat primul ajutor unui bătrân care a leşinat în timpul unui miting electoral VIDEO

15
17 Oct 2019 15:58:02
Autor: Dan Anghel
FOTO Captură VIDEO
FOTO Captură VIDEO

Premierul demis Viorica Dăncilă i-a acordat primul ajutor unui bătrân căruia i s-a făcut rău la un miting electoral din Murfatlar. Bărbatul a leşinat lângă liderul PSD, iar acesta din urmă, alături de echipa de campanie, i-au acordat primul ajutor până la sosirea unei ambulanţe.

Potrivit imaginilor RTV, bărbatului i s-a făcut rău lângă premierul demis Viorica Dăncilă, care, alături de echipa de campanie, i-au acordat primul ajutor.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

15 Comentarii

Constantin Caratase
17.10.2019, 16:08:33

Vio, La cum o duc batranii in tara asta lasa ca acorzi primul ajutor, mai bine invata sa acorzi ultima impartasanie.

+1 (1 vot)
Junker hitler
17.10.2019, 17:23:22

Analfabeta ciumei rosii intra in parc...Unul după altul, șahiștii pzd-isti octagenari, adusi acolo inca de asta noapte, care abia mai respira, din acel parc, s-au ridicat de la locul lor și au atins cu mâna sau cu gura moaștele lăsate de infractorul puscarias Liviu Dragnea la Palatul Victoria. Un singur bătrânel, care a nimerit acolo intamplator, a protestat: „Lăsați-ne, bă ciumelor rosii, să jucăm șah!”. Imediat cei din alai impreuna cu ananlfabeta si-au udat chiloti si izmenele , acestea coloranduse instantaneu, apoi luand-o la fuga, alaiul s-a mutat peste drum in mare graba. La biserică. Și analfabeta, uda si colorata toata, s-a relaxat pe santzul de la margine adrumului, simțindu-se bine primită și înțeleasă de cei mai vechi și de încredere parteneri (cu sutană si epoletzi) de jecmănit români. „Este o biserică frumoasă și cred că dă o imaginea bună aicea, slavă lui Dumnezeu. Este ctitoria unui ieromonah. Se numește Vartolomeu. Fratele lui a fost un mare profesor, medic, în Germania. A trecut la Domnul și i-a lăsat vreo două milioane de mărci..”, a povestit clatindu-se pe picioare, acoperitul in sutana, episcopul, în timp ce analfabeta se zgâia la pereți și repeta admirativ „frumos, foarte frumos, frumosi..sunt licurici.”

+5 (7 voturi)
Junker hitler
17.10.2019, 17:27:14

Analfabeta ciumei ruserloce, in fata celor 5 octagenari stransi cu arcanul inca de asta-noapte „O să fiu la fel de puternică ca și până acum”, le-a promis pensionarilor în haine ponosite și chipuri chinuite de vârstă și neajunsurile unei vieți, care jucau table sau șah, miercuri după-amaiză, într-un parc din Slobozia.Cu majordomul Fifor mereu cu nasul în cocul ei, analfabeta demisă și-a plimbat compleul de doliu și broșa ca o piesă de schimb, înfiptă aproape de umăr, de la un grup de pensionari la altul, întinzând mâna prezidențiabilă pentru a-i fi umil bălită de cei mai săraci dintre români. A încercat și un spirit de glumă la care alaiul roșu a râs forțat. „Data viitoare accept provocarea. Dar mi-era teamă că vă bat, vă supărați pe mine și nu mă mai susțineți la prezidențiale”, s-a veselit analfabeta de una singură, adevărata glumă din bancul ei spontan fiind, de fapt, felul aprig în care croșetează în limba română, deoarece analfabeta cunoaste numai alfabetul chirilic ruserloc de la gradinitza..

+5 (7 voturi)
Schnauzer Berger
17.10.2019, 18:15:23

Veorica este "mortala"! De ce se apropie cade lat imediat!

+1 (3 voturi)
Florin L
17.10.2019, 18:39:26

La comanda a leșinat mosu'. Culcat! Ia 5 lei la pensie și se pune preș la picioarele ei, pentru încă 5 lei ii pupa și papucii.

+1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (15)