Viorica Dăncilă s-a întâlnit cu stânga balcanică şi a semnat un angajament pentru integrarea europeană a ţărilor din Balcanii de Vest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PSD a găzduid marţi la Palatul Parlamentului forumul „Integrarea Balcanilor de Vest în Uniunea Europeană”, anunţă premierul Viorica Dăncilă. Aceasta adaugă că la întâlnire au participat forţe politice de centru-stânga din zece state ale regiunii balcanice şi Estul Europei şi că s-a semnat un acord pentru modernizarea naţională a statelor respective.

„Partidul Social Democrat a avut onoarea de a găzdui la Palatul Parlamentului forumul «Integrarea Balcanilor de Vest în Uniunea Europeană», cu participarea forţelor politice de centru-stânga din 10 state ale regiunii balcanice şi Estului Europei.

Am semnat alături de partenerii noştri Declaraţia Comună, angajamentul partidelor de centru-stânga din regiune pentru susţinerea integrării europene a ţărilor din Balcanii de Vest, precum şi eforturile de modernizare naţională în care sunt angrenate aceste state.

Avem datoria de a întări cooperarea regională şi de a da un semnal puternic către Bruxelles că proiectul extinderii trebuie să rămână la vârful agendei europene”, a scris premierul pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite