Politică

articolul anterior articolul urmator

Viorica Dăncilă şi-a deschis cont de Facebook şi a început prima postare cu un citat din Churchill

7
6 Jun 2019 22:04:02
Autor: George-Andrei Cristescu

Premierul Viorica Dăncilă şi-a lansat, joi seară, o pagină de Facebook, pentru a „readuce agenda publică pe traseul normalităţii“. Şefa Executivului şia început prima postare cu un citat al fostului premier britanic Winston Churchill.

„Succesul nu e final, eşecul nu e fatal: ceea ce contează e curajul de a continua“, spunea Churchill.
 
Îmi doresc ca atât colegii mei, cât şi colegii din opoziţie, să asculte şi să ţină minte aceste vorbe.
 
Din dragoste şi responsabilitate pentru România, e momentul să ne aducem aminte de raţiunile care ne-au făcut să ne implicăm pentru acest viitor al construcţiei, şi nu cele ce ne despart.
 
Sunt absolut convinsă că ne dorim cu toţii binele acestei ţări. Din respect pentru români, noi, politicienii, avem datoria dialogului şi a consensului, a maturităţii politice şi a acţiunilor responsabile.
 
În ceea ce mă priveşte, vă asigur pe toţi că voi face tot ce-mi stă-n putinţă să readuc agenda publică pe traseul normalităţii, al decenţei şi al asumării, pentru stabilitate şi coerenţă politică şi guvernamentală.
 
De astăzi mă puteţi găsi şi aici, pe această pagină. Îmi doresc dialog şi construcţie, cu şi pentru oameni“, este prima postare pe Facebook a premierului. 
 
 
La prima oră de la publicarea postării, mesajul premierului a atras atât femicitări, cât şi critici. Lăsăm mai jos câteva dintre comentarii:
 
 
 
 
 
Viorica Dăncilă a mai avut un cont de Facebook pe care l-a închis la scurt timp după ce a devenit premier. „Mi-am închis ( contul, n.r.) pentru că era din postura de europarlamentar şi trebuie să îmi deschid din postura de premier al României”, a spus premierul la acea vreme. 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

7 Comentarii

Popa Razvan
6.06.2019, 22:17:05

Eu ii recomand un citat din Stalin: "Si cantitatea e o calitate, in sine". La mai multe, Veorico!

+1 (3 voturi)
Ovidiu Olariu
6.06.2019, 23:12:18

Sa mai spuna cineva ca doamna Dancila nu este o femeie instruita. Doar se vede foarte limpede ca prima postare pe care a facut-o premierul pe facebook este din Curcil !

+3 (3 voturi)
Alexandru Preda
6.06.2019, 23:37:11

Citatul este bun. În rest, rămâne de văzut.

-2 (4 voturi)
Andrei Adrian
7.06.2019, 03:10:36

S-a mutat Radio Erevan la sefa ta pe pagina! Insultele nu se pun, dar o multime de oameni intreaba despre lucruri decente. Iar Veorica... raspunde? Cand ti se termina vazutul, pricepi si tu ca ramai prost cu PSD-ul in brate?!

+2 (2 voturi)
m lupascu
7.06.2019, 07:04:18

- as prefera ceva din opera doamnei

Vezi toate comentariile (7)

Modifică Setările