Dăncilă, atac la Iohannis în prima zi de campanie: Voi lupta pentru a scăpa România de cel mai toxic preşedinte pe care l-a avut vreodată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, sâmbătă, la lansarea candidaturii sale la alegerile prezidenţiale, că „forţele” cu care se luptă PSD vor să distrugă acest partid, că opoziţia care a depus moţiunea de cenzură este o „gaşcă de apatori”, şi că, atunci când va ajunge preşedinte, „administraţia prezidenţială va funcţiona 24 de ore din 24, 7 zile din 7”, a adăugat preşedintele social-democrat.

Viorica Dăncilă şi-a început discursul afirmând că există „forţe” care doresc distrugerea PSD şi că opoziţia nu ştie ce să facă cu puterea.

„Avem în continuare spritul de luptător în partidul nostru. Să nu vă îndoiţi nicio clipă de puterea pe care o avem. Avem în faţă trei competiţii în care va fi nevoie să stăm uniţi. Va fi un adevărat război. Aceste forţe cu care noi luptăm acum vor distrugerea PSD. E singura lor miză. Credeţi că-şi doresc să guverneze? I-aţi văzut pregătiţi să preia guvernarea? I-aţi văzut măcar bucuroşi după ce a trecut moţiunea? Nu. Erau preocupaţi. Sunt o gaşcă de amatori, avidă după o putere cu care nu ştiu ce să facă. Încep să-şi pregătească terenul pentru că vor eşua. Îi uneşte ura pentru noi, pentru PSD. Au început deja să se sfâşie între ei. Când pierd ei, România câştigă. Pentru asta trebuie să luptăm. Nu vom depune armele niciodată, pentru că suntem cel mai mare şi cel mai puternic partid al României. Suntem stânga autentică. Suntem o forţă şi aşa vom rămâne”, a afirmat fostul premier.

Dăncilă l-a atacat apoi pe preşedintele Klaus Iohannis, despre care spune că este „cel mai toxic preşedinte pe care l-a avut România vreodată”. De asemenea, acesta a afirmat că va lupta până la capăt.

„Voi lupta în această campanie pentru a scăpa ţara de cel mai toxic preşedinte pe care l-a avut România vreodată. Nu a făcut nimic bun pentru români timp de cinci ani. A sacrificat românii din ambiţia unui nou mandat. Avem datoria să înlăturăm acest personaj dispus să facă rău propriului popor. Nu renunţ, nu dau înapoi. O să lupt până la capăt. Candidatura mea este despre bunăstare pentru toţi şi creşteri pentru români”, a mai spus aceasta.

Totodată, liderul PSD a mai afirmat că după ce ajunge preşedinte va deschide Administraţia Prezidenţială „24 de ore din 24, 7 zile din 7”, şi că îşi va aduce alături o echipă de profesionişti.

„Voi fi un preşedinte implicat al românilor de pretutindeni. Vom demosntra lumii că România este o gazdă bună şi un partener de cuvânt. Voi deschide Palatul Cotroceni. Adminsitraţia Prezidenţială va funcţiona 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Văd instituţia prezidenţială ca pe o cameră de gardă mereu deschisă. Voi aduce lângă mine o echipă de experţi şi de profesionişti. Vom da ţării preşedintele care va reda demnitatea, încrederea şi speranţa, care va lupta în fiecare clipă pentru fiecare român. Doamne, ajută! Victorie”, a mai precizat aceasta.

Liderul PSD Viorica Dăncilă îşi relansează candidatura la alegerile prezidenţiale, sâmbătă, la Romexpo, în prezenţa a 10.000 de social-democraţi, după ce a pierdut guvernarea. Vineri, Dăncilă a ajuns la un armistiţiu cu liderii PSD: baronii vor trage în campanie pentru a duce candidatul PSD în turul doi, însă după alegeri va avea loc un Congres. Rămâi pe adevarul.ro pentru a urmări relansarea candidatului PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite