Politică

articolul anterior articolul urmator

Viorica Dăncilă, după vizita Papei Francisc în România: Mulţumesc Sanctităţii Sale pentru căldura şi bucuria pe care ni le-a oferit

2
3 Jun 2019 14:21:43
Autor: News.ro
Papa Francisc şi Viorica Dăncilă FOTO gov.ro
Papa Francisc şi Viorica Dăncilă FOTO gov.ro

Premierul Viorica Dăncilă a transmis, luni, în debutul şedinţei de Guvern, mulţumiri Sanctităţii Sale Papa Francisc pentru căldura şi bucuria pe care le-a oferit în cele trei zile ale vizitei sale în România, dar şi pentru mesajele „de suflet şi de binecuvântare pe care le-a transmis poporului român”.

„Românii s-au bucurat în ultimele zile de vizita Sanctităţii Sale Papa Francisc şi au dat dovadă de unitate, solidaritate şi echilibru, valori atât de necesare societăţii noastre”, a declarat, luni, premierul Viorica Dăncilă, în debutul şedinţei de Guvern.

Dăncilă a afirmat că a fost la toate evenimentele publice ale Sanctităţii Sale din România şi a văzut „energia pozitivă transmisă către toţi pelerinii”.

„Vreau să mulţumesc Sanctităţii Sale pentru căldura şi bucuria pe care ni le-a oferit şi pentru mesajele de suflet şi de binecuvântare pe care le-a transmis poporului român”, a mai spus premierul.

Viorica Dăncilă a transmis felicitări şi tuturor celor care „au fost în teren în aceste zile şi au făcut ca această vizită istorică să se desfăşoare în cele mai bune condiţii”.

Papa Francisc s-a aflat în România, de vineri până duminică, sute de mii de pelerini asistând la evenimentele publice derulate la Bucureşti, Şumuleu Ciuc, Iaşi şi Blaj.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

anisco lucaciu
3.06.2019, 15:02:00

Doamna, mai bine spune cât a costat această ciorbă de zâmbete, plina de emulgatori !! Cate grădiniței s-ar fi renovat ???

Un cititor
3.06.2019, 16:51:27

Ti-a dat ceva carti ! Mai pune mana pe ele ! Cam asta-i semnificatia !

Modifică Setările