Virgil Guran, acuzaţii la adresa echipei Cîţu: Văd că vin, hai că vă mai dau trei proiecte, cinci, o sută de milioane, două sute, şapte funcţii, dacă nu, se iau trei funcţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul senatorilor, Virgil Guran. FOTO Mediafax
Liderul senatorilor, Virgil Guran. FOTO Mediafax

Liderul grupului senatorial al PNL, Virgil Guran, îi critică pe colegii săi de partid care „îşi spală rufele” în emisiuni televizate, el susţinând că „aceste scandaluri nu sunt create de către echipa Orban”. El acuză că preşedinţi de filiale sunt „abordaţi” de către echipa lui Florin Cîţu: „Văd că vin hai că vă mai dau trei proiecte, cinci, o sută de milioane, două sute, şapte funcţii, dacă nu, se iau trei funcţii”.

„După cum aţi observat, mai ales în spaţiul public – pentru că aşa, noi ne spălăm rufele în familie la PNL, pe la Antenă, la România TV, la Digi, la Realitatea, pe acolo ne spălăm rufele – vedem tot felul de scandaluri care nu fac bine deloc partidului. Vreau să ştiţi că aceste scandaluri nu sunt create de către echipa Orban ci, din contră, după cum vedeţi, încercăm să aplanăm orice fel de conflict, orice fel de zvon care face foarte rău partidului”, a susţinut Guran.

Liderul PNL şi-a reafirmat „sprijinul total” faţă de Ludovic Orban, dând de înţeles că liderii altor filiale judeţene sunt cooptaţi în echipa lui Florin Cîţu cu promisiuni de  ordin financiar sau cu promisiuni că li se vor acorda, sau lua funcţii.

„Am observat că preşedinţii de filiale sunt abordaţi – fiind preşedinte de filială, cu toate că nu ştiu... spre ruşinea, pe mine nu m-a abordat deloc echipa cealaltă, nu ştiu de ce nu mă vor, sunt convins că ştiu de ce – văd că vin: ”Hai că vă mai dau trei proiecte, cinci, o sută de milioane, două sute, şapte funcţii, dacă nu, se iau trei funcţii. Tot felul de lucruri de genul acesta. Eu vă spun un lucru foarte, foarte clar: eu nu negociez binele partidului şi pentru că nu negociez binele partidului, vă spun că singura soluţie pentru unitate şi pentru rezultate deosebite este preşedintele actual, Ludovic Orban”, a mai afirmat Guran.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite