Virgil Guran: Niciodată când echipa a mers nu am schimbat antrenorul. USR PLUS - greu de lucrat cu ei, dar nici să aducem PSD să ne arbitreze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Virgil Guran FOTO Captură
Virgil Guran FOTO Captură

Liderul PNL Dâmboviţa şi susţinător al lui Ludovic Orban pentru un nou mandat la şefia PNL, Virgil Guran, le-a transmis liberalilor la congresul PNL că antrenorul nu se schimbă dacă nu există un motiv. În ceea ce priveşte criza politică actuală în care se află România, că este greu de lucrat cu USR PLUS, însă partidul nu trebuie să aducă PSD să îi „arbitreze”.

El a amintit că au existat cinci victorii în alegeri ale PNL în timpul celor patru ani în care Ludovic Orban a ocupat funcţia de preşedinte al PNL. „Pentru prima dată dăm jos de la guvernare PSD printr-o moţiune de cenzură. Nu s-a mai întâmplat aşa ceva. Tot pentru prima dată am reuşit să rămânem la guvernare”, a transmis liderul liberal. 

El a subliniat că în experienţa sa în fotbal, nu a schimbat antrenorul niciodată fără motiv. 

„Eu m-am ocupat 35 de ani de fotbal şi vă spun ceva, niciodată când echipa a mers nu am schimbat antrenorul, dacă nu avem niciun motiv să ne schimbăm antrenorul.Ludovic trebuie să rămână preşedinte”, spune liberalul despre conducerea PNL. 

„Suntem la guvernare. Toţi primarii aşteaptă proiecte, investiţii, se primesc doar vorbe” a explicat el. 

În ceea ce priveşte colegii de guvernare, liberalul spune: „USR PLUS - greu de lucrat cu ei, dar nici să aducem PSD să ne arbitreze”. 

În cadrul alegerilor din PNL, Virgil Guran, susţinător al lui Ludovic Orban a pierdut funcţia de lider al senatorilor PNL în faţa lui Daniel Fenechiu, membru al echipei care îl susţine pe Florin Cîţu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite