articolul anterior articolul urmator

Vlad Voiculescu a anunţat că va candida la Primăria Capitalei în 2020. Cioloş a lansat azi şi noul partid

16
30 Mar 2018 13:39:05
Autor: Maria Tufan
Vlad Voiculescu va candida în 2020 pentru Primăria Capitalei.
Vlad Voiculescu va candida în 2020 pentru Primăria Capitalei.

16 Comentarii

Equilibrium
30.03.2018, 14:41:03

Bravo Vlad, suntem alaturi de tine!

0 (10 voturi)
Iliana Bruckner
30.03.2018, 16:06:14

Am scris atat de des despre domnul Vlad Voiculescu,incat,daca ma repet acum,scuza este aceea ca un adevar trebuie repetat mereu,altfel prin teren lucrurile neadevarate. Pai,cato oameni ar fi inceput,in tacere si fara a cere nimanui nimic,in curtea casei parintesti,o actiune care a capatat infatisarea unui MagiCamp? Sa desfiintezi straturile de rosii,ceapa si ce-si mai pune omul gospodar prin gradina,si sa ridica o oaza pentru copiii care par a pierde lupta cu boala si cu sistemul sanitar? Ba,mai mult,sa aduci singur in tara citostatice,pe care sistemul sanitar nu le-a considerat necesare? Si ce fericite sunt acolo aceste sufletele,care au primit o sansa! Si a continuat pe acelasi drum,onest,modest si a scos la suprafata nenumarate mizerii in capitolul sanatate in Romania-ma opresc cu exemplificarile,as putea continua pana la Paste. Succes,domnule Vlad Voiculesc! Sunt constienta ca doar un miracol ar putea salva Bucurestiul-oras care-si alege atat de ciudat primarii.

0 (8 voturi)
fokerul
30.03.2018, 15:18:41

Super!!!

+4 (8 voturi)
Oroban Andrei
30.03.2018, 15:46:40

Oau, ce partid! Este cel pe care il asteptam de-o istorie intreaga! Va fi la fel de carismatic ca Ciolos insusi. Sunt sigur ca romanii se vor inghesiu sa se inscrie.

-1 (9 voturi)
eu doar constat
30.03.2018, 16:09:01

Deci, cei care au stat in spatele intelectualilor din USR si-au dat seama de esecul initiativei si incearca sa se reseteze. Dar, cum se spune, e tot cam acelas lucru. "La meme Jeanette, autrement coiffée". Daca sunt aceiasi "performeri" din guvernul Ciolos, ma tem ca sunt deja condamnati la uitare, inainte de a se naste. Spre deosebire de USR, care la alegerile locale a fost perceput ca ceva nou, proaspat si promitator (abia mai tarziu si-a dovedit limitele si subrezenia), initiativa Miscarea Romania Impreuna are deja un mare dezavantaj: niciunul din initiatori nu e nici nou, nici proaspat si nici macar promitator. Si-au dovedit deja capabilitatile in guvernarea Ciolos. Nu stiu ce vor realiza in urmatorii doi ani cat mai sunt pana la alegerile locale, dar nu ma astept sa aibe vre-un rezultat notoriu, ei nefiind in prezent nici macar in opozitie functionala ci doar in postura de outsideri in asteptare. Doi ani sunt destul de mult. Intr-un astfel de termen unii intr-adevar prind elan, iar altii dau in primire. MRI seamana al dracului cu MRU. Si cum Mihai Razvan Ungureanu n-a facut multi purici cu guvernul sau sa nu fie si pentru MRI un semnal privind modul sau "durabil" de existenta.

0 (12 voturi)