Voiculescu, după ce Cîţu a prezentat spoturile pentru campania de vaccinare:  „Este o idee promovată de Ministerul Sănătăţii în ianuarie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Inquam Photos/ Ilona Andrei
FOTO: Inquam Photos/ Ilona Andrei

Fostul ministrul al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a reacţionat după ce premierul Florin Cîţu a prezentat noua campanie de comunicare a vaccinării anti-COVID, care se bazează pe întrebarea „ce conţine vaccinul?”. Voiculescu a transmis că această idee a fost promovată încă din luna ianuarie a acestui an, de către Ministerul Sănătăţii.

Vlad Voiculescu a afirmat că ideea în jurul căreia s-a conturat noua abordare a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, întrebarea „ce conţine vaccinul”, a fost promovată încă din perioada în care el se afla la conducerea Ministerului Sănătăţii. Ironic, fostul ministru a subliniat că nu s-au gândit să facă un clip cu premierul Florin Cîţu.

„Mă bucur că ideea promovată de Ministerului Sănătăţii în ianuarie a devenit acum campanie a guvernului.

PS: Recunosc că nu ne-am gândit atunci să facem un clip cu domnul Florin Cîţu”, a scris Vlad Voiculescu, joi, pe Facebook. 

Guvernul a lansat, joi, mai multe spoturi pentru a promova campania de vaccinare împotriva COVID-19. Premierul Florin Cîţu a anunţat că acestea au rol informativ, dar şi că sunt făcute „pentru a ne regăsi fiecare dintre noi în ele”. Însuşi prim-ministrul este protagonistul unui spot de informare, iar noua abordare a campaniei de vaccinare răspunde la întrebarea „Ce conţine vaccinul?”.

Vezi şi: Cum arată spoturile Guvernului pentru campania de vaccinare anti-COVID. Cîţu a lansat şi o provocare VIDEO

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite