Vlad Voiculescu, după întâlnirea cu Nicuşor Dan: Nu avem vederi diferite, doar diferenţe privind cum se fac şi conduc echipe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul PLUS pentru Primăria Capitalei Vlad Voiculescu a afirmat pe Facebook că astăzi a avut o întâlnire cu candidatul USR, Nicuşor Dan, la finalul căreia s-a arătat din nou în favoarea alegerilor primare ca metodă de departajare între cei doi. De cealaltă parte, Nicuşor Dan afirma dimineaţă că îi va propune lui Vlad Voiculescu său să comande împreună un sondaj de opinie.

„Suntem în competiţie, asta este clar, şi nu este nimic rău în asta. Propunerea noastră de departajare este cea despre care s-a vorbit deja de nenumărate ori atât în Alianţă cât şi în public: cea a consultării publice (=alegeri primare) prin care sa fie stabilit candidatul Alianţei cât mai rapid.

Zeci de mii de oameni care să îşi susţină candidatul preferat în alegeri organizate de Alianţă. O întoarcere la oamenii pe care vrem să îi reprezentăm şi un start excelent pentru o campanie la Primăria Capitalei transparentă. Cu dezbateri şi cu implicarea celor mai activi dintre cetăţenii Bucureştiului. Aşa cum se face în SUA (chiar astăzi se fac şi la Democraţi în New Hampshire). Aşa cum s-a făcut acum câteva luni de Budapesta. Aşa cum se face în ţările în care alegerile oficiale sunt într-un singur tur.

PENTRU BUCUREŞTI

Am vorbit de destule ori cu Nicuşor, şi în dezbateri şi la diverse întâlniri. Nu pare să avem vederi foarte diferite despre ce ar trebui făcut în Bucureşti. Posibil să avem diferenţe asupra modului în care se fac şi se conduc echipe. Da, avem diferenţe de abordare. Dar nimic ce nu poate fi tranşat între oameni bine intenţionaţi deschişi la dialog.

Una peste alta, m-am bucurat de întâlnire. Am stabilit împreună să ne vedem din nou până ajungem la cea mai bună soluţie pentru bucureşteni. Cred că o să vă placă”, a anunţat Vlad Voiculescu pe Facebook.

Nicuşor Dan, primul atac la Vlad Voiculescu: Să dezbatem soluţiile în cel puţin trei întâlniri. Am fi avut până acum aceste dezbateri, dacă nu le refuza

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite