Politică

articolul anterior articolul urmator

Vlad Voiculescu îi răspunde lui Orban: Înţelepciune nu înseamnă să pretinzi că poţi câştiga alegerile singur atunci când în ultimii 15 ani nu ai depăşit 15%

9
5 Jul 2020 17:44:34
Autor: News.ro
Vlad Voiculescu, liderul PLUS Bucureşti. FOTO Facebook USR
Vlad Voiculescu, liderul PLUS Bucureşti. FOTO Facebook USR

Preşedintele PLUS Bucureşti Vlad Voiculescu a răspuns duminică apelului la înţelepciune formulat de liderul PNL Ludovic Orban în legătură cu necesitatea unei alianţe pentru desemnarea candidaţilor la primăriile de sector, precizând că înţelepciune nu înseamnă să pretinzi că poţi câştiga alegerile singur atunci când în ultimii 15 ani nu ai depăşit 15% şi a remintit condiţiile alianţei.

“Singura condiţie pe care o punem în crearea unei alianţe la nivel de Bucureşti este să avem candidaţi la primăriile de sector care să nu fie doar anti-PSD, ci candidaţi care să nu fi avut vreo legătură solidă cu PSD în ultimii 10-15 ani. E o chestiune extrem de rezonabilă. Am văzut că domnul Ludovic Orban face apel la înţelepciune. Eu cred că înţelepciune nu înseamnă să pretinzi că poţi câştiga alegerile singur atunci când în ultimii 15 ani nu ai depăşit 15%. Înţelepciune înseamnă să oferim o alternativă bucureştenilor. Credem că e nevoie cu adevărat de o schimbare, de aceea singura condiţie pe care o punem este ca şi candidaţii propuşi să fie anti-PSD.”, a declarat Vlad Voiculescu, preşedintele PLUS Bucureşti.

La aceeaşi conferinţă de presă a fost prezent şi liderul USR Bucureşti Claudiu Năsui, care s-a declarat în favoarea unei alianţe anti-PSD la Bucureşti.

„Prioritatea noastră este să avem o alianţă anti-PSD în Bucureşti. Sunt optimist că putem avea astfel de candidaţi în toate sectoarele. Este o condiţie de maxim bun simţ pe care o punem pentru crearea unei alianţe. Nu cerem ceva absurd, ceva nerealist, şi nu se poate că alianţa USR PLUS, formaţiunea care a susţinut iniţiativa Fără Penali în funcţii publice, să susţină candidaţi care au mari probleme când vine vorba de corupţie. Noi credem că vom reuşi să le oferim bucureştenilor candidaţi care să nu fi avut legături cu PSD”, a afirmat Năsui.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că partidul său a făcut un sacrificiu susţinându-l pe Nicuşor Dan pentru fotoliul de primar al municipiului Bucureşti, dar că obiectivul este ”de a elibera Bucureştiul de PSD”

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

9 Comentarii

Mircea Lupan
5.07.2020, 18:14:09

Ce sacrificiu a facut PNL sustinandu-l pe Nicusor Dan? Mai mare sacrificiu au facut cei de la Alianta 2020, renuntand la Vlad Voiculescu. PNL si USR - Plus se au ca sarea in ochi si nu vad cum vor castiga la locale in orasele mici sau la comune. Nu are rost sa mai batem apa in piua. Din pacate ne complacem sa privim copacul si nu padurea.

0 (2 voturi)
Tomescu Tom
5.07.2020, 18:27:17

Se luptă ...fac alianțe , desfac alianțe ..fac sacrificii ...pentru a ne elibera de PSD ... OK ...toate bune până aici ... :)) . Dar după aceea ... " ocupația " PNL-istă .. cu ce va fi mai bună ? Căci suferă de aceleași boli .. au aceleași obiceiuri ..fură la fel , sunt la fel de corupți .. nici nu vor să audă de lupta anticorupție .. :))) vor cu tonții drepturi speciale .. au și ei sinecuriștii lor , beizadelele lor, amantele lor la care nu vor să renunțe .. Nu mai pomenesc de parteneriatele strategice nesemnate în subteran cu PSD-ul .. :)))

+2 (4 voturi)
anion
5.07.2020, 18:34:38

Asa flacai! Puneti-o pe Firea la Primarie si primarii PSD la sectoare! Mai asteptam alti 4 ani. In ordine ; 1 PSD, 2. PNL, 3. USR.

+1 (1 vot)
Maat
5.07.2020, 19:26:48

15% PLUS cei 2% imhhhh,tot slabut...

+1 (1 vot)
Doca Marian
5.07.2020, 21:29:13

noi la sata am votat USL, niciodata USR si politici de astea neconservatoare. nu suntem toti prosti la sat

0 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (9)