Vlad Voiculescu sare în apărarea lui Nicuşor Dan: Îşi folosesc puterea pentru a murdări orice om are curajul să le stea în calendar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicuşor Dan şi Vlad Voiculescu. FOTO Inquam Photps
Nicuşor Dan şi Vlad Voiculescu. FOTO Inquam Photps

Liderul PLUS Bucureşti, Vlad Voiculescu, se poziţionează alături de Nicuşor Dan în scandalul referitor la înregistrarea unei discuţii între el şi un consilier al primarului sectorului 4. Voiculescu suţine că ceea ce face PSD acum e o mizerie şi încearcă să murdăreasă pe oricine le stă în cale.

„Nicuşor Dan a reprezentat în ultimii 10 ani un exemplu de cetăţean bucureştean implicat, care a luptat împotriva abuzurilor făcute de mafioţii cu funcţii publice. Brusc, în plină campanie electorală, când are şanse să dea jos administraţia PSD, reprezentată de 4 ani de clanul Firea-Pandele, apare o înregistrare-surpriză”, a scris pe pagina sa de Facebook Vlad Voiculescu.  

Fostul ministru al Sănătăţii susţine că a mai văzut această tactică din partea PSD în cazul său. „Au început cu mizeria cu voluntarii USR-PLUS îmbrăcaţi în femei, continuă cu această mizerie. Au continuat cu şicanele de fiecare zi din Voluntari şi din atâtea locuri din ţară. Cine ştie ce urmează? (...) Îşi folosesc puterea mediatică şi propagandistică pentru a murdări orice om are curajul să le stea în cale. Este încă o minciună dintr-un şir lung şi perfid de atacuri, prin care, cu disperare, sunt capabili să facă orice pentru a-şi păstra privilegiile.” 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite